BODYCROSS

Dames-T-shirt met grijze sportcompressie

€29,00
€57,00 -49%

Het Eloise technische T-Shirt met korte mouwen is een model dat kan worden gebruikt voor elk type sport, zowel binnen als buiten: bodybuilding, fitness, hardlopen,....

Kleur: GRIJS

  • XS/S undefined
  • M/L undefined
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door BODYCROSS

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Het Eloise technische T-Shirt met korte mouwen is een model dat kan worden gebruikt voor elk type sport, zowel binnen als buiten: bodybuilding, fitness, hardlopen,....

Door de technische aard van dit trainingstshirt kunt u de beste resultaten behalen op het gebied van lichaamsthermoregulatie. Het voelt aan als een tweede huid en kan gedragen worden zonder iets onder of boven. Tot -5째C zal dit tshirt de lichaamstemperatuur regelen in overeenstemming met de omgevingstemperatuur.

De stof laat spierherstel toe en heeft uitstekende transpiratieopnemende eigenschappen.

Compressie/controverseffect dat zorgt voor een betere ondersteuning van het lichaam en betere prestaties, een betere ondersteuning van de spieren en een gevoel van welbehagen tijdens de inspanning.

Zijn strakke pasvorm en platte naden volgen de vorm van uw lichaam, waardoor dit t-shirt natuurlijke bewegingen mogelijk maakt en optimale ventilatie biedt.

De bijzondere eigenschappen van Meryl짰 Skinlife microvezel voorkomen de ontwikkeling van bacteri챘n, waardoor het biologische evenwicht van de huid behouden blijft en onaangename geuren worden verminderd.

Groot logo op de romp.

Antitransparant en zacht, onmisbaar voor uw wedstrijden.

Samenstelling: Meryl: 94% Polyamide Skinlife 6% Elastaan

Technische informatie

MATERIAAL

Polyamide

Reviews