BLACKWHEELS

Kinder skates Blackwheels Playful Pink verstelbare rollers

€46,00
€54,00 -14%

Bij het rijden is plezier het allerbelangrijkste! BlackWheels Playful is een skate die is ontworpen voor recreatief rijden.

Kleur: ROZE / WIT

37/40
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Morele.net EU

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 46 membership punten

Productbeschrijving

Maat 33-36 37-40 40-43
Lengte binnenzool 20-22 cm 22,5-25 cm 24,5-27 cm

BlackWheels Speels. Tijdens het rijden is plezier het allerbelangrijkste!

Playful All-Purpose Rollerblade met Maataanpassingssysteem. BlackWheels Playful is een skate ontworpen voor recreatief rijden. Leren skeeleren is niet het makkelijkste wat er is en het duurt even voordat je er plezier in krijgt. Dit is vooral problematisch voor kinderen, voor wie nieuw gekochte rolschaatsen na één seizoen te klein blijken voor verder gebruik. Met de Blackwheels Playful verdwijnt dit probleem, omdat ze voorzien zijn van het speciale One Step Adjustment systeem om snel de maat aan te passen. Dit houdt in dat de lengte van de schaats in vier stappen wordt aangepast, zonder gereedschap - een druk op de knop is voldoende. Op deze manier "groeien" de schaatsen letterlijk met je kind mee.

Lichtgewicht en comfortabel voor recreatief rijden. De BlackWheels Playful is vooral een lichtgewicht en uiterst comfortabele skate die ideaal is voor recreatief rijden. Het hoge comfort is niet alleen te danken aan de maataanpassing, wat een groot pluspunt is voor jongere mensen. Bij het ontwerp zijn hoogwaardige materialen gebruikt, zoals de composiet skid, die zeer flexibel is. Ook noemenswaardig is de combinatie van een zachte binnenkant van de laars en een stijf omhulsel, wat ideaal is om schuurplekken te voorkomen - zelfs na urenlang rijden. Bovendien garanderen de kleine wielen een betere wendbaarheid voor beginners. Het kleurrijke ontwerp van het product zal niet alleen kinderen bekoren - de BlackWheels Playful is ook een beproefde skate voor wie wil beginnen met leren skaten.

Drievoudige bescherming Bij het ontwerpen van de BlackWheels Playful skates is niet alleen gelet op comfort en design, maar ook op veiligheid. Het drievoudige sluitsysteem zorgt ervoor dat de voet wordt gestabiliseerd en voorkomt dat de schoen losraakt tijdens de rit, zodat elke gebruiker zich zelfs tijdens de eerste lessen zelfverzekerd voelt. Het veiligheidssysteem bestaat uit een klassieke gespsluiting op de bovenkant van de schaal, een vetersysteem en een klittenbandsluiting op de binnenschoen. Door deze oplossing is er geen kans dat de voet wegglijdt tijdens het rijden of blootgesteld wordt aan ernstigere kneuzingen bij een val.

4a. Lichtgewicht composiet skid. De skid is gemaakt van een hoogwaardige kunststof compound. Dit betekent een hoge weerstand tegen breuk en een uitstekende duurzaamheid van het product. Het composiet is flexibel en dempt ook eventuele trillingen beter, waardoor de rit nog soepeler verloopt.

4b. Kleine wendbare wielen. Voor beginners zijn rollers met kleine wielen de veiligste optie. Dit is om het gemakkelijker te maken om te draaien, wat in het begin erg problematisch is. De BlackWheels Playful gebruikt recreatieve skatewielen in de maten S = 72 mm, M = 76 mm en L = 80 mm, met ABEC 7 lagers. Ze hebben een hardheid van 82A, wat betekent dat ze beter bestand zijn tegen slijtage.

4c. Rem op de rechterrol. Een essentieel veiligheidselement in kinder- en beginnersrolschaatsen is een goed werkende rem. Bij het BlackWheels Playful model zit deze in de rechter roller. Het spreekt voor zich dat in gevaarlijke situaties elke fractie van een seconde telt, daarom hebben we ervoor gezorgd dat de rem onmiddellijk werkt.

4d. Comfortabel in elke situatie. Alleen al het aantrekken van de rollen kan tijdrovend zijn. De BlackWheels Playful heeft echter speciale linten aan de achterkant van de schoenen die het onder andere comfortabeler maken om ze aan te trekken. Je kunt de rollers ook zonder problemen meenemen voor een wandeling en als je moe bent, trek je ze uit en houd je ze vast aan het lint - comfortabel in één hand.

**5. Design in positieve en vrolijke kleuren ** De BlackWheels Playful rollers hebben twee belangrijke kenmerken. Ten eerste zijn ze geschikt voor gebruik door kinderen en beginners. De tweede kwaliteit is het zeer originele ontwerp. De rijke en krachtige kleuren van de skeelers zijn bedoeld om te benadrukken dat rijden in het park of in de stad in de eerste plaats plezier maken is.

Reviews