BLACKWHEELS

Fitness skates Blackwheels Flex Pro verstelbare rollers

Vanaf
€53,00
€71,00 -25%

Ben je op zoek naar een model skeelers waarmee je je razendsnel kunt voortbewegen? Ga dan voor de Flex Pro!

Kleur: Groene munt

 • 35/38 undefined
 • 39/42 undefined
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Morele.net EU

 • Verkoop door Decathlon partner
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Spaar 53 membership punten

Productbeschrijving

Maat 35-38 39-42
Lengte binnenzool 21,3-23,3 cm 24,3-26,3 cm

**Blackwheels Flex Pro - Rijden als de wind!
Ben je op zoek naar een model skeelers waarmee je je sneller dan ooit kunt verplaatsen? Kies dan voor de Flex Pro - bij dit skeelermodel is onberispelijke esthetiek gecombineerd met hoogwaardige afwerking, goed gekozen wielen, een effectief voetbevestigingssysteem en een duurzame rem. Kies je model uit de drie beschikbare kleuren en drie wielmaten en ga skaten - net zo snel als altijd!

**Zie zelf hoe snel skates kunnen zijn.
Met de Flex Pro verandert Blackwheels de definitie van een snel skeelermodel. Dit was echter niet mogelijk geweest zonder de juiste technologie en de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt. Allereerst zorgen de ABEC 7 lagers voor de juiste rotatie van de wielen, die worden gekenmerkt door stabiliteit en garanderen de juiste rotatie. Het model biedt verschillende maten van de wielen zelf (je kunt kiezen uit S-, M- en L-wielen, met een diameter van respectievelijk 76, 80 en 84 mm). Elk wiel op de Flex Pro, ongeacht de diameter, is gemaakt van 84A hardheidsmateriaal. Dit maakt ze zo hard dat je je geen zorgen hoeft te maken over vroegtijdige slijtage. Een ander voordeel is de hogere rotatiesnelheid die dit type wiel biedt.

Blackwheels Flex Pro skate skid.
Elk Flex Pro-model heeft aluminium skids, die de juiste balans vormen tussen lichtgewicht en duurzaamheid. Het gebruik van aluminium combineert het lage gewicht dat zo belangrijk is bij snel rijden met de sterke en stabiele constructie van de skid zelf. Je hebt er het volste vertrouwen in dat ze recht blijven, zelfs tijdens de meest halsbrekende ritten.

**Vermoeide voeten? Niet met dit model!
Het geboden comfort dat onze voeten ervaren tijdens het rijden in de Flex Pro is onmiskenbaar. De skates zijn zo gemaakt dat je voeten niet vermoeid raken, zelfs niet tijdens dynamisch rijden. Dit is bereikt door het gebruik van zachte en comfortabele vulling aan de binnenkant van elke schoen. De mesh stof van de zoom zorgt voor een betere ventilatie, waardoor er altijd lucht naar binnen komt. Vermeldenswaard is dat het ontwerp van de schoen zo is gemaakt dat deze anatomisch aansluit op de voet van de drager, zodat deze op elk punt volledig aansluit op de voet.

Stabiel driesluitsysteem.
Rollers die stevig op onze voeten rusten, moeten dat onder alle omstandigheden blijven doen. Of we nu in rust zijn of hard rijden - in dit opzicht zijn er geen compromissen. Dit is bereikt door het gebruik van een drievoudig sluitsysteem. Dit bestaat uit een klassieke gesp, vetersluiting en een klittenband. Het is het vermelden waard dat het bandje zelf in een zodanige hoek is geplaatst dat de hiel maximale stabiliteit heeft. Dit voorkomt dat de voet naar voren glijdt, wat nogal lastig is bij rollers van mindere kwaliteit.

Geschikt systeem voor het plaatsen en overbrengen van de rollers.
De rollers op de voeten zetten en ze verplaatsen als ze eraf zijn, gaat bij dit model snel en gemakkelijk. Dit is te danken aan het transfer- en invoeglint dat zich op de tong van elke schoen bevindt. Het werkt goed in beide gevallen, waardoor de procedure voor het aantrekken tot een minimum wordt beperkt en het transport eenvoudig is.

Recht remsysteem.
De rechterrol van elk Flex Pro-model is uitgerust met een zware rem. Deze geeft je volledige controle en geeft je de vrijheid om te stoppen wanneer de situatie daarom vraagt. Bovendien kun je, als de duurzaamheid van de rem zelf afneemt door het gebruik, gebruikmaken van de aangeboden reservemodule. Zo kun je altijd veilig op reis.

Viervoudige maataanpassing.
Bij de Flex Pro heeft de fabrikant het One Step Adjustment-systeem gebruikt om de schoenmaat aan te passen. Hierdoor kun je de lengte van de schaats naar believen en zonder gereedschap aanpassen. Het enige wat je hoeft te doen is op een knop drukken en de verlenging van de schaal aanpassen. Om deze procedure gemakkelijker te maken, zijn er speciale markeringen in reliëf aangebracht die je eenvoudig informeren over de beschikbare opties.

Technische informatie

 • LEEFTIJD 10 jaar en ouder
 • GEBRUIKSPLAATS BUITEN
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • INTENSITEIT Gematigd
 • STAAT Nieuw
 • VERSTELBARE LENGTE Verstelbare lengte

Reviews