BIORACER

Fietspet - Ineos Grenadiers (2022)

19,00
Kleur: Navyblauw / Navyblauw
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Bioracer

Fan van de Ineos Grenadiers? Maak je uitrusting compleet met deze stijlvolle fietspet.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Over Bioracer Ineos Grenadiers Fietspet

Wil jij het pure gevoel van snelheid ervaren? Met de Ineos Grenadiers Fietspet ben je volgens dezelfde standaard uitgerust als de renners van het team. Geniet van dezelfde prestatievoordelen als de Grenadiers tijdens trainingen en wedstrijden. Maak je uitrusting compleet met deze sneldrogende pet, gemaakt van lichte Lycra-stof. Het helmvriendelijke ontwerp met platte naden zorgt voor extra comfort. Als je hem uitdoet, kun je hem makkelijk in je zak opbergen.

Over Bioracer

In 1986 richtte Raymound Vanstraelen Bioracer op met een duidelijk doel: het meten en bestuderen van de atleet in beweging om zo de fietsprestaties te optimaliseren. Terwijl ons bedrijf is gegroeid van Raymond's huis naar fabrieken, onderzoeksfaciliteiten en kantoren op drie continenten, blijft onze missie standvastig en betekent het de betekenis van onze naam en het hart van onze belofte om je sneller te maken.

Wij zijn een bedrijf van rijders en racers, ontwerpers en vernieuwers, ambachtslieden en naaisters. Wij ontwikkelen kleding en testen deze in ons Protolab op haar vermogen om kou te bestrijden en warmte te reguleren. Wij analyseren de fietser in beweging om er zeker van te zijn dat de stof, het ontwerp en de constructie een anatomische pasvorm en optimaal comfort bieden. We controleren windtunnelgegevens en echte wedstrijden om nieuwe manieren te ontdekken om de wind te bedriegen.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

87% Polyester, 13% Elasthan