BIOLITE

Biolite Charge 600 oplaadstation

€499,00
€799,00 -37%

De BioLite Charge 600 is een onafhankelijke energieoplossing met een krachtige capaciteit van 622 wattuur.

Kleur: ZWART

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Outdoor Food

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 499 membership punten

Productbeschrijving

De BioLite BaseCharge 600 is een onafhankelijke, off-grid energieoplossing met een krachtige capaciteit van 622 wattuur. Deze draagbare powerbank is ontworpen voor mensen die van outdoor activiteiten houden, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame energiebron voor noodgevallen of stroomuitval.

De BaseCharge 600 heeft een robuuste en weerbestendige behuizing die bestand is tegen stoten en krassen. Het weegt slechts 6 kilogram, dus het is gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen. De powerbank is uitgerust met een draadloze oplaadfunctie op de bovenkant van het apparaat, wat het opladen van uw telefoon of ander apparaat zonder kabels mogelijk maakt.

Met een capaciteit van 622 wattuur kan de BaseCharge 600 uw telefoon, tablet, laptop of ander USB-apparaat meerdere keren opladen voordat u de powerbank zelf moet opladen. Binnen slechts 3,5 uur is de powerbank weer volledig opgeladen, zodat u snel weer verder kunt.

De BioLite BaseCharge 600 is voorzien van verschillende aansluitingen, waaronder USB-C, USB-A en een 12V-aansluiting, zodat u meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Bovendien is het mogelijk om zowel zonne-energie als netstroom te gebruiken om de powerbank op te laden, wat u maximale flexibiliteit geeft om de BaseCharge 600 op te laden waar en wanneer u maar wilt.

In combinatie met het BioLite SolarHome 620-systeem is de BaseCharge 600 een complete off-grid energieoplossing die u in staat stelt om comfortabel en veilig te genieten van uw avonturen in de buitenlucht. Met zijn betrouwbare prestaties en uitstekende duurzaamheid is de BioLite BaseCharge 600 de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, draagbare en flexibele stroombron.

Reviews