BESTWAY

Baby zwembad summer set 70x24 cm

14,99
Kleur: VEELKLEURIG

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Summertoys

Wanneer het zonnetje doorbreekt en de temperaturen oplopen is het heerlijk om met water te spelen. Een <a href="https://summertoys.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Wanneer het zonnetje doorbreekt en de temperaturen oplopen is het heerlijk om met water te spelen. Een zwembad kopen is dan ook iets waar jullie samen ontzettend veel plezier van kunnen hebben. Met het baby zwembad summer set 70x24 cm heb je een zwembadje te pakken waarin de allerkleinsten de tijd van hun leven zullen hebben. Kleine kids zullen helemaal weg zijn van dit vrolijke zwembadje en zullen zich helemaal uit kunnen leven met het water.
Het zwembadje heeft een vrolijk design. Het kinder zwembad heeft een drietal opblaasbare ringen. Deze ringen blaas je in een mum van tijd op. Alle drie de ringen hebben allemaal een vrolijke kleur: groen, geel en roze. Ook heeft dit zwembadje een opblaasbare onderkant wat ideaal is. Kinderen zijn met name als ze jong zijn erg speels en kunnen nog weleens ongecontroleerd omvallen. Door deze opblaasbare bodem vallen ze niet hard, want ook de onderkant is zacht. Super veilig voor ze dus. Verder is het baby zwembad summer set 70x24 cm gemaakt van vinyl en heeft het een watercapaciteit van 41 liter.
Door de opblaasbare bodem is het extra belangrijk dat je het zwembadje op een geschikte zwembad ondervloer plaatst. Wanneer je dit niet doet en je zwembad bijvoorbeeld op de stenen plaatst dan loop je het risico dat je zwembadje snel lek gaat. Voor dit zwembad is het extra belangrijk doordat de onderkant van het zwembadje tevens opblaasbaar is. Let er dus extra goed op dat je jouw zwembad op een geschikte ondergrond plaats. Zo heb je nog meer plezier van je baby zwembad summer set 70x24.

Technische informatie

  • Type montage Opblaasbaar
  • STAAT Nieuw
  • type zwembad plastic

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

Type montage

Opblaasbaar

STAAT

Nieuw

type zwembad

plastic