BESTWAY

Baby zwembad coral kids 122x25 cm

13,99
Kleur: VEELKLEURIG

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Summertoys

Zwembad kopen waarin je jouw baby'tje spelenderwijs kennis kan laten maken met water? Het baby zwembad coral kids 122x25 cm is in dat geval een.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Zwembad kopen waarin je jouw baby'tje spelenderwijs kennis kan laten maken met water? Het baby zwembad coral kids 122x25 cm is in dat geval een uitstekende keuze. In dit zwembadje kan elk kinder op een veilige manier kennis maken met water.
Het zwembad heeft een vrolijk en kleurrijk design. Er worden allerlei vissen in verschillende kleuren afgebeeld op het zwembad. Het design is geïnspireerd op het leven onder water in de oceaan. De bovenkant van het zwembad is net zoals de bodem blauw. Het baby zwembad heeft een drietal opblaasbare ringen. Deze ringen zijn eenvoudig op te blazen waardoor je het zwembad gauw in gebruik kan nemen na ontvangst. Het baby zwembad coral kids 122x25 cm is gemaakt van vinyl waardoor die niet snel lek gaat en heeft een watercapaciteit van 140 liter.
Let ook bij het plaatsen van dit zwembad erop dat je hem op een geschikte ondervloer plaatst. Een geschikte ondervloer voor een zwembad als deze kan bijvoorbeeld een grasveld zijn. Als je van plan bent om het zwembad op de tegels of op je balkon neer te zetten dan raden wij aan om gelijk een zwembad ondervloer mee te bestellen. Hierdoor wordt de onderkant van je zwembad beschermd en gaat hij minder gauw kapot. Zo hebben jij én je (klein)kindje er nog langer plezier van.

Technische informatie

  • Type montage Opblaasbaar
  • STAAT Nieuw
  • type zwembad plastic

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

Type montage

Opblaasbaar

STAAT

Nieuw

type zwembad

plastic