BERG

Trampoline rond Favorit InGround groen 330 cm met veiligheidsnet

€739,00

BERG heeft een veilige en kwalitatieve trampoline die bij jouw tuin past. We hebben trampolines ontworpen die veilig zijn, waarop kinderen onbezorgd hun talenten kunnen ontdekken.

Kleur: GROEN

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door BERG

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 739 membership punten

Productbeschrijving

"Krijg je geen genoeg van het springen? Geen probleem! De BERG Favorit zorgt voor jarenlang speelplezier. Met veel aandacht en zorg is de BERG Favorit ontwikkeld. Dat heeft geresulteerd in een uitstekende trampoline, die veilig is in gebruik.

Het springdoek Het ronde springdoek is gemaakt van sterk geweven polypropyleen. De lussen voor de metalen verenogen zijn degelijk bevestigd met 8 rijen stiksel.

Goldspring Solo De Favorit heeft Goldspring Solo veren. Deze veren zijn van binnen en van buiten met een degelijke roestbestendige zinklaag gegalvaniseerd.

InGround trampoline Een ingegraven trampoline heeft een lage instap, waardoor de trampoline makkelijk en veilig te betreden is.

De ronde vorm Het frame van een ronde trampoline is zeer sterk. Op een ronde trampoline spring je altijd naar het middelpunt.

Frame Het frame van de Favorit bestaat uit dikke buizen met een grote diameter. Daardoor heeft de Favorit trampoline een lange levensduur. Het frame is roestbestendig en voorzien van een degelijke zinklaag. Het frame is gemakkelijk te assembleren.

De beschermrand De beschermrand van een Favorit is voorzien van een stevige schuimlaag over de hele breedte. Deze schuimlaag bestaat uit het waterafstotende ‘’closed cell foam’’. Het schuim in de beschermrand wordt omhuld door een dikke, weerbestendige buitenlaag van versterkt PVC. De beschermrand geeft een beschermende overlap van de padding over de veren."

Reviews