BASIL

Adapterplaat ''Mik

€31,04

- Kleur: Zwart

Kleur: ZWART / ZWART / ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Fietsaccessoires.nl

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 31 membership punten

Productbeschrijving

Dankzij een voorgemonteerde adapterplaat kunt u uw fietsmanden of fietstassen eenvoudig achterop uw (elektrische) fiets klikken als deze is voorzien van een bagagedrager met geïntegreerd MIK-systeem of een MIK-dragerplaat. Met de MIK adapterplaat, kunt u vele soorten accessoires van verschillende merken in 1 seconde bevestigen en dragen.

Het MIK-systeem past op bijna alle bagagedragers. U gebruikt de MIK adapterplaat in combinatie met een drager met het MIK systeem. Als u echter (nog) geen fiets heeft met een bagagedrager die is uitgerust met het geïntegreerde MIK-systeem, dan kunt u de MIK-dragerplaat gebruiken. U kunt de MIK-dragerplaat dan eenvoudig op uw bagagedrager monteren.

Met de MIK adapterplaat kunnen diverse accessoires, manden en tassen in 1 seconde worden bevestigd. Het verwijderen en meenemen van deze onderdelen gaat ook ongelooflijk snel dankzij de MIK adapterplaat. Met het MIK-systeem is vervanging bijzonder eenvoudig.

Met de geïntegreerde sleutel kunt u de fietsmand en andere MIK onderdelen beveiligen tegen mogelijke opportunistische dieven. Wilt u weten wat Basil u nog meer te bieden heeft? Bijvoorbeeld fietsmanden en fietstassen die u aan de adapterplaat kunt bevestigen? Ontdek het veelzijdige assortiment van Basil elders op de website. Boodschappen, tassen of andere dingen vervoeren wordt kinderspel. Bij Basil, kiest u voor hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

  • De MIK adapterplaat wordt gebruikt in combinatie met afneembare fietsonderdelen.
  • De adapterplaat is erg handig bij het gebruik van Basil producten zoals de fietsmanden en de fietstassen.
  • De adapterplaat is perfect voor fietsendragers die zijn uitgerust met een geïntegreerd MIK-systeem of met een MIK-dragerplaat.
  • Eis is MIK-dragerplaat of drager met geïntegreerd MIK-systeem

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Reviews