BACHTENKIRCH

Bachtenkirch SWOP, 24 inch geveerd, ATB kinderfiets, 8 sp, blauw

€509,00

Stoere ATB kinderfiets met 8 versnellingen, 24 inch wielen, geveerde voorvork, spatborden, bagagedrager en verlichting.

Kleur: Blauw

24"
Deze fiets wordt geleverd door een van onze partners en is mogelijk nog niet volledig afgemonteerd. Deze kan door u zelf worden gemonteerd met bijgeleverde instructies. Voor vragen hierover verwijzen we je door naar onze online klantenservice
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Bike Service Nederland BV

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 509 membership punten

Productbeschrijving

Omdat dit type is uitgerust met een verende voorvork is de stuurhoogte iets hoger dan het andere 24 inch model. De aanbevolen minimumleeftijd is dan ook 8 jaar. Verder is er niet veel verschil met de ongeveerde versie: spatborden, bagagedrager, bel, zijstandaard en verlichting zijn inbegrepen.

Dit fietsje is een veilig vervoermiddel voor dagelijks gebruik van huis naar school of sportvereniging, en vanwege de geveerde vork extra lekker als vrijetijdsfiets voor off-road toepassingen. De kans dat er niet al te zachtzinnig mee wordt omgesprongen is aanwezig. Gelukkig kunt u van de bouwkwaliteit op aan, het is immers een product van de gekende Duitse producent Bachtenkirch. Hun kinderfietsen scoren al jaren bijzonder goed in duurzaamheidstests.

Omdat dit een serieuze fiets is met een derailleurversnelling en geveerde voorvork zal het eerste gebruik wellicht wennen zijn voor de jonge bestuurder. Houdt u dit als (groot)ouder even in de gaten? Als het kind na enkele pogingen heeft leren omgaan met de derailleurversnelling, die zich makkelijk laat schakelen met de draaigreep, staat niets een veilig gebruik in de weg en kan het kind beginnen met het ontdekken van de wereld om zich heen.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Aluminium

VOORRAADADVIES

Zo mogelijk droog en vorstvrij stallen

Juridische informatie

U heeft 2 jaar garantie