ASS MAGIC

ASS MAGIC Anti Schuur Balsem

€15,75

Urenlang comfortabel en schuurvrij trainen op de weg, paden of in het water.

Kleur: BLAUW / WIT

40ML
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door ASS MAGIC

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De ASS MAGIC Anti Schuur Balsem is ontworpen om hardlopers, triatleten, surfers en andere atleten urenlang comfortabele, schuurvrije training te geven op de weg, paden of in het water. Breng de balsem met de stick-applicator aan op alle plaatsen waar u normaal gesproken schuurplekken kunt tegenkomen voordat u gaat sporten en geniet van uw sportieve activiteiten in alle comfort. De balsem is water- en zweetbestendig en verstopt de huidporiën niet. De balsem is veilig voor gebruik in contact met een wetsuit en kan gemakkelijk uit een sportuitrusting worden gewassen. Als je een gevoelige huid hebt, raden we aan om de balsem eerst op een klein stukje huid te testen. Als er een allergische reactie optreedt, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts. Alleen voor uitwendig gebruik.

Hoe te gebruiken:
Verwijder de dop en druk voorzichtig op de onderkant van de applicator zodat de balsem door de stick-applicator duwt en trots is op de container. Duw slechts zoveel balsem door als nodig is voor een enkele toepassing. Breng de balsem rechtstreeks op de huid aan op plaatsen waar normaal gesproken wrijving optreedt.

Beste adviezen:
Toepassingsgebieden voor hardlopers: onderarmen, tepels, bh-bandjeslijn voor dames, schouders en of rug bij gebruik van een drinkrugzak, kruis, binnenkant van de dijen, tenen en voeten om schuren te voorkomen. Toepassingsgebieden voor triatleten: achterkant van de nek en onderarmen ter voorkoming van schuren. Enkels en polsen voor een snelle overgang. Lopende applicatie zoals hierboven ook van toepassing. Toepassingsgebied voor surfers: nek en onderarmen ter voorkoming van schuren.

Kenmerken & Voordelen:
·      Schoner en hygiënischer aanbrengen met stick-applicator.
·      Water- en zweetbestendige formule voor urenlang comfortabel, schuurvrij sporten.
·      De Anti Schuur Balsem zal de poriën niet verstoppen, zodat je huid nog steeds op natuurlijke wijze kan ademen en zweten, dit vermindert het risico op ingegroeide haartjes en puistjes.
·      Veilig in gebruik voor mannen en vrouwen en alle huidtypes.
·      Veilig voor gebruik in contact met wetsuit.
·      Wast gemakkelijk uit sportuitrusting.
·      De balsem is rustgevend op de huid in gebieden waar al schuurplekken of huidirritatie is opgetreden.

Technische informatie

  • WANNEER VOOR DE INSPANNING
  • STAAT Nieuw

Reviews

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Bewaren bij kamertemperatuur en niet in direct zonlicht.

GEBRUIKSAANWIJZING

Alleen voor uitwendig gebruik. Niet inslikken.

Juridische informatie

ls je een gevoelige huid hebt, raden we aan om de balsem eerst op een klein stukje huid te testen. Als er een allergische reactie optreedt, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts. Alleen voor uitwendig gebruik.