ACTIVITAL

Foam roller trigger point massage roller met massage bal - Massageapparaat

€34,95
€45,00 -22%

foam roller, massage roller, trigger point massage bal

Kleur: Blauw

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Vitalicsport.com

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 35 membership punten

Productbeschrijving

Bewegen is heerlijk. Toch heeft iedereen wel eens last van fysieke ongemakken zoals spierpijn of rugpijn waardoor bewegen moeilijker wordt. Deze ongemakken zijn te voorkomen. Spierpijn en rugpijn is verleden tijd met behulp van de foam roller en massagebal van Vitalic.

SOLIDE BINNENKANT - Een veelvoorkomend probleem bij foam rollers is dat deze ''inzakken'' bij veelvuldig gebruik. De Vitalic roller bestaat uit twee foam rollers. De smalle roller zit in de grotere roller geschoven en voorziet de roller daardoor van extra stevigheid. Hierdoor breekt de roller niet.

TWEE FOAM ROLLERS - De Vitalic foam roller set bestaat uit twee rollers. Een roller met grove punten voor een deep tissue massage en een zachtere roller voor wanneer je last hebt van spierpijn waardoor een lichtere massage fijner is. Deze set biedt dus een oplossing voor elk ongemak.

MASSAGEBAL - Een foam roller is ideaal om je rug en benen te masseren. Toch zijn er altijd vervelende plekjes waar je met de foam roller net niet bij kunt zoals je schouders of je nek. Daarom krijg je bij deze set niet alleen een foam roller maar ook een massagebal thuis bezorgd. Hierdoor kun je zelfs spieren op de meest lastige plekjes bereiken.

De Vitalic Massage set combineert topkwaliteit met fraai design. Klik op ''in winkelwagen'' en neem niet langer genoegen met tweederangs namaak producten.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Foam roller