3ACTION

3ACTION CREATINE 500G

€36,50
€73,00/kg

Voedingssupplement voor een verhoging van de spierkracht, spiermassa, explosiviteit en een beter spierherstel.

Smaak: Neutraal

0,5 kg
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door 3ACTION SPORTS NUTRITION

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 37 membership punten

Productbeschrijving

3Action Creatine (Creapure®) is een voedingssupplement, uiterst geschikt voor sporters die hun spierkracht, spiermassa, snelheid en/of explosiviteit willen verhogen. Ook sporters die hun revalidatieproces na een sportblessure willen bevorderen, halen voordeel uit een creatine supplement. Maar ook mensen die niet goed eten of heel weinig vis en vlees eten, kunnen gebaat zijn bij het nemen van een voedingssupplement met creatine, omdat ze waarschijnlijk een lagere creatinevoorraad in het lichaam hebben. Dit geldt vooral voor vegetariërs en veganisten die via hun normale dieet weinig of geen creatine binnenkrijgen.

Met de inname van creatine wordt de hoeveelheid creatine en creatinefosfaat in de spier verhoogd, wat een positief effect heeft op de prestatie. Hierdoor kunnen sporters intensiever trainen, meer spiermassa opbouwen en de spierkracht vergroten. Bij korte en zeer intensieve fysieke inspanningen zoals sprinten, is een verhoging van de creatine reserves ook handig.

3Action Creatine bestaat voor 100% uit Creapure®, de puurste vorm van creatine op de markt en zorgt voor een continu hoog kwaliteitsniveau. Creapure® is bovendien de enige creatine die op het westelijk halfrond wordt geproduceerd, onder strikte Europese normen.

Kerneigenschappen:

  • Spierkracht
  • Spiermassa
  • Spierherstel

Technische informatie

Voedingswaarden

Analyse (per 100g): Creatine Monohydraat (Creapure®) is een fijn, kleurloos en reukloos poeder zonder voedingswaarde. Analyse per 100g is niet van toepassing.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

**Ingrediënten:** 100% Creatine Monohydraat (Creapure®)