Linker/rechter enkelbrace voor heren/dames Strong 500 zwart

29,99

Kleur:

DONKERGRIJS

Maat:

Maattabel

De enkelbrace Strong 500 is geschikt voor wie opnieuw begint te sporten na een lichte tot middelzware verstuiking van de enkel.

Deze enkelbrace zorgt voor een efficiënte ondersteuning van je enkel, zodat je ongehinderd kunt trainen of wedstrijden spelen. Speel zonder je om je enkels te moeten bekommeren.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Gewrichtsondersteuning

Ondersteunt de gewrichtsbanden door zijverstevigingen en verstelbare straps.

Gebruiksgemak

Makkelijk aan te trekken en aan te passen volgens de behoefte aan ondersteuning.

Gebruikerscomfort

Comfortabel tricot dat zich aanpast aan de vorm van de enkel.

Zweetafvoer

Het luchtig tricot voert de transpiratie af zodat je enkel droog blijft.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom deze enkelbrace dragen?

Het dragen van deze enkelbrace kan aangewezen zijn in geval van instabiliteit van de ligamenten of angst om de enkel te bewegen wanneer je na een lichte tot middelzware verstuiking opnieuw begint te sporten (basketbal, voetbal, handbal, tennis, badminton, hardlopen, traillopen, gymnastiek, judo). Hij is gemakkelijk aan te brengen dankzij de opening achteraan, en de aan de enkel aangepaste vorm met goede verluchting geeft je een optimaal comfort.

Wat is een verstuiking?

Bij een verstuiking van de enkel zijn de gewrichtsbanden van de enkel uitgerekt of gescheurd. Dit komt meestal voor wanneer je het evenwicht verliest op glad terrein, door een spontane beweging of door een actieve fase in het spel. Een verstuiking van de enkel is naar alle waarschijnlijkheid de meest voorkomende sportblessure, naar schatting zijn er elke dag minstens 6.000 gevallen!

Welke maat van enkelbrace kiezen?

Meet de omtrek van je enkel, 5 cm boven de enkelknobbel. Kijk in de tabel hieronder om je maat te vinden:
Maat 1: 20 - 22 cm
Maat 2: 22 - 23,5 cm
Maat 3: 23,5 - 25 cm
Maat 4: 25 - 26,5 cm

Waarom moet je je enkels beschermen?

Wanneer je opnieuw begint te sporten na een verstuiking is het belangrijk dat je lichamelijk zoveel mogelijk weer op peil bent, meer bepaald door revalidatie van de enkel. Na een eerste verstuiking is het risico groot dat dit letsel zich opnieuw voordoet, daarom is het belangrijk om het gewricht te beschermen.

Wist je dat alle TARMAK-artikelen in de praktijk worden getest?

Het ontwikkelingsteam van TARMAK is gevestigd in het Kipstadium, in Noord-Frankrijk. Onze ontwikkelaars werken voortdurend aan de verbetering van onze artikelen, zodat we steeds beter kunnen voldoen aan de verwachtingen van sporters. Alle modellen worden gedurende verschillende weken getest door veeleisende sporters, in echte omstandigheden, en we passen ze voortdurend aan op basis van feedback van onze klanten.

De juiste uitrusting aanschaffen, trainen ... Ontdek al onze sportieve tips!

Tarmak staat je van A tot Z bij in je basketbalexploten, of je nu beginner bent of regelmatig speelt. Ontdek al onze tips om te trainen, de juiste uitrusting te kiezen en je voor te bereiden:
https://www.decathlon.nl

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 79% Polyamide, 14% Polyethyleentereftalaat (PET), 7% Elastaan Schuimplastic 100% Hogedichtheidpolyetheen

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone, droge en donkere plaats.Plaats de zelfklevende delen op de hiervoor bestemde elastische stroken, zo voorkom je dat het tricot voortijdig verslijt.

GEBRUIKSAANWIJZING

Dit is een medisch hulpmiddel. Zie de bijsluiter.Bevat latex.

TESTS

Dit artikel werd in het lab getest (wassen, verkleuring, slijtage) zodat we kunnen bevestigen dat het voldoet aan onze kwaliteitseisen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Linker/rechter enkelbrace voor heren/dames Strong 500 zwart

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN