Leash voor bodyboard vinnen 900

9,99
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Ontworpen voor bodyboarders die hun vinnen niet willen verliezen in het water.

Universele leash voor vinnen, voor meer comfort en om te voorkomen dat je je vinnen verliest tijdens het bodyboarden of bodysurfen. Verkocht per paar.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Vlotte montage / demontage

Wordt met klittenband rond de hielband van de vin vastgemaakt. Universele maat.

Gemakkelijk aan en uit

Steek je voet in de vin met het bandje op de bovenkant en span het bandje aan.

TECHNISCHE INFORMATIE

Leashes voor vinnen

Deze leashes zorgen ervoor dat je de vinnen niet kwijtspeelt in het water. Kijk eerst of het bandje los is voordat je ze aantrekt, steek dan je voet in de vin waarbij het bandje op de bovenkant ligt, en span het bandje aan rond je wreef. Denk eraan dat je het bandje eerst losmaakt voordat je de vinnen uitdoet.

Maat van de vinnen

Opgelet, als je een leash voor je vinnen draagt, heeft dit invloed op de maat van je vin omwille van de dikte van het neopreen op de hiel. Die invloed bedraagt ongeveer een halve maat. Kies dus je maat van vinnen in overeenstemming hiermee.

OLAIAN

OLAIAN is het nieuwe merk van Decathlon voor surfen, bodyboarden en skimboarden. Ons ontwerpcentrum in Hendaye ligt in Baskenland. Niet te verwonderen dus dat we ons voor de naam lieten inspireren door de Baskische taal. Het is een samentrekking van OLA, want OLATU betekent golf, en IAN, een Baskisch achtervoegsel dat "erin" wil zeggen. Bij OLAIAN zien we in elke golf een mogelijk speelterrein en willen we dat iedereen spelenderwijs beter leert surfen, ongeacht zijn omgeving en niveau.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 70% Rubber - Chloropreen (CR), 30% Polyester

VOORRAADADVIES

Na gebruik afspoelen en laten drogen in de schaduw.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor gesloten zwemvliezen.

TESTS

Ontworpen en getest door onze teams van enthousiaste bodyboarders in Hendaye (Frankrijk). De materialen gebruikt voor dit artikel worden getest in het lab, om een perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden