LANGLAUFSCHOENEN VOOR DAMES VRIJE STIJL XC S 500

159,99
Kleur: Sneeuwwit / Fluorood
Maat: Maattabel

Aantal:

Doe je regelmatig en/of met gemiddelde intensiteit aan skating-langlaufen (vrije stijl)? Dan zijn deze schoenen de perfecte keuze om te vorderen.

Dankzij zijn versterkte cuff in plastic en zijn aansluitende pasvorm, zorgt de langlaufschoen 500 voor een perfecte stabiliteit en goede laterale steun. Dit zorgt ervoor dat je precies kunt bewegen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Stabiliteit

Halfstijve zool geïnjecteerd met kunststof, voor een goede stabiliteit.

Fit

Stijve cuff uit plastic voor een goede ondersteuning van de enkel.

Pascomfort

Nauwsluitende pasvorm, voor meer precisie.

Warmte

Warme voering, veterflap.

Compatibiliteit

Compatibel met bindingen volgens de normen: NNN, Prolink en Turnamic.

Lichtgewicht

565 g per schoen in maat 39

TECHNISCHE INFORMATIE

1 - Een schoen voor vrije stijl (skating)

Bij vrije stijl heb je behoefte aan veel laterale steun aan de enkel, om gemakkelijker af te zetten en je evenwicht te verbeteren bij het glijden.

Daarom heeft een langlaufschoen voor vrije stijl een hoge schacht met hard manchet, zodat je enkel stevig vastzit en het contact tussen ski's en sneeuw onberispelijk is.

2 - Een schoen aangepast aan je niveau en behoeften.

Kies een schoen aangepast aan je niveau. Een schoen die wat té basic is, remt je af in je progressie, terwijl een wat te technische schoen je gevoel en plezier zal hinderen, aangezien die kleine techniekfoutjes minder snel vergeeft.

Gevorderde = kies voor een optimale combinatie van comfort en stijfheid
Expert = ga voor een hoogwaardige en heel stijve schoen die carbon bevat, om de kracht van je voeten efficiënt over te brengen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 80% PVC (Polyvinylchloride), 20% Thermoplastisch polyurethaan Binnenkant van 90% Polyethyleentereftalaat (PET), 10% Thermoplastisch polyurethaan Behuizing 90% Thermoplastisch polyurethaan, 10% Metaalvezel

VOORRAADADVIES

Haal de binnenzolen eruit en trek de schoenen goed open om ze te laten drogen. Plaats vervolgens de zolen terug en stop de volledig droge schoenen gesloten in een tas.

GEBRUIKSAANWIJZING

Compatibel met bindingen volgens normen: NNN, Prolink, Turnamic.

TESTS

Al onze artikelen worden getest in de praktijk en in reële omstandigheden, door ons professioneel testpanel: instructeurs en trainers, en ook door personen die regelmatig langlaufen.
Onze schoenen worden eveneens onderworpen aan laboratoriumtests (vouw- en schuurbestendigheid, isolerend vermogen, waterindringing, loskomen van de zool, openen/sluiten van de rits, loskomen van de veters ...) om de stevigheid en de kwaliteit van de verschillende onderdelen te garanderen.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN