Lange fietsbroek Racer koel weer

69,99

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

Het Racer-gamma is het high end-assortiment van VanRysel. Je vindt er alle producten voor fietsers die de lat hoog leggen!

Ben je op zoek naar een lichte, prestatiegerichte fietsbroek voor korte en lange afstanden? Dan is dit de perfecte keuze!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

De ideale fietsbroek voor het tussenseizoen!

Bewegingsvrijheid

Heel comfortabele stof en rekbare bretels.

Ademend vermogen

De stof voert de transpiratie af en neemt geen water op

Zitcomfort

Elastisch Endurance 2.5 HD-zeem met schuim van zeer hoge dichtheid.

TECHNISCHE INFORMATIE

EEN NIEUWE VERSIE, OM NOG BETER TE PRESTEREN!

Omdat we luisteren naar onze gebruikers, hebben we deze fietsbroek ontwikkeld. Ze is perfect voor die periode in het jaar dat je kledingkeuze lastig is: het tussenseizoen.
Net te warm voor een winteroutfit, net te koud voor een zomeroutfit ... het tussenseizoen durft op kledingvlak al eens een hoofdbreker zijn. Op basis van die vaststelling ontwikkelden we een lange fietsbroek die comfortabel zit, bewegingsvrijheid biedt en perfect is voor temperaturen van 8 tot 20°C.

DE WEDSTRIJDBROEK BIJ UITSTEK!

Met de Racer-fietsbroek met bretels ontwikkelden we een prestatiegerichte broek die perfect aansluit en je toch vrij laat trappen.
Voor ons hebben prestaties niet per se te maken met een korte of lange afstand. Prestaties kennen geen start of einde. En daarom wilden we een fietsbroek ontwikkelen die elk compromis schuwt. De ideale keuze voor al je ritten bij koel weer!

ZEEM ENDURANCE 2.5 HD

Het gebruikte zeem behoort tot de Performance Endurance-pads.
De nieuwe versie is een verbetering van de Endurance 2. Het vormt zich nog beter naar je zitvlak, en ook de bescherming is verbeterd. Op de bovenlaag zit een schuim van heel hoge dichtheid, om maximaal te presteren op lange ritten. Zo mag je zeker zijn van een optimaal comfort, ook na 7 uur in het zadel.

Onderhoudsadvies

Wassen in de machine op 30°C. Op een programma voor synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Weinig waspoeder gebruiken. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed geventileerde ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 79% Polyethyleentereftalaat (PET), 21% Elastaan laag 95% Foamed Polyurethane, 3% Polyamide, 1% Elastaan, 1% Polyethyleentereftalaat (PET) Inzetstuk 77% Polyethyleentereftalaat (PET), 23% Elastaan Stof op rug 87% Polyethyleentereftalaat (PET), 13% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Lange fietsbroek Racer koel weer
Lange fietsbroek Racer koel weer
Lange fietsbroek Racer koel weer
Lange fietsbroek Racer koel weer

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN