Kniebeschermers voor volleybal VKP500 marineblauw

14,99
Kleur: Asfaltblauw
Maat: Maattabel

Voor wie regelmatig volleybalt (2 tot 3 keer per week). Prettig tijdens trainingen én wedstrijden.

Deze kniebeschermers (ontwikkeld door ingenieurs die zelf enthousiast volleyballen) bieden de juiste bescherming voor wie regelmatig volleybalt. Bekijk de maattabel in de technische informatie.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Bescherming tegen schokken

Met 2 types schuim: het ene soepel, het andere compact voor optimale bescherming.

Levensduur

Deze kniebeschermers met tricot zijn geschikt voor elk terrein.

Afschermend

Bedekt de knie vooraan en opzij.

Stabiliteit

Twee elastische stroken zodat de beschermers beter blijven zitten.

TECHNISCHE INFORMATIE

Ecodesign

Om textiel te verven heb je heel wat water, chemische producten en energie nodig. Maar we dragen ook allemaal graag wat kleur uiteraard. Om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, gebruiken we daarom de 'Dope Dyed'-techniek, waarbij het kleurpigment in poedervorm meteen bij de productie van het garen wordt toegevoegd (het textiel wordt niet, zoals gebruikelijk, gedrenkt in verfbaden). Zo dringen we ons waterverbruik terug en moeten we ook geen afvalwater uit het kleurproces lozen.

Hoe kies je de juiste maat van je kniebeschermers?

De kniebeschermers zijn verkrijgbaar in vijf maten zodat er voor iedereen een maat is die past. Om de juiste maat te kiezen, meet je de omtrek van je dijbeen, 8 cm boven de knie.
M 00: tussen 32 en 36 cm
M 1: tussen 36 en 39 cm
M 2: tussen 39 en 43 cm
M 3: tussen 43 en 47 cm
M 4: Tussen 47 en 51 cm

Dit zijn kniebeschermers met een eigen verhaal...

Volleybalvelden zijn ons onderzoeksterrein. We hebben aandachtig gekeken en geluisterd naar spelers. We weten dat bescherming en stabiliteit de twee essentiële aandachtspunten zijn voor hen, en dus ook voor ons. Ons team heeft voor jou dit onmisbare volleybalaccessoire bedacht en ontwikkeld. Omdat je knieën optimale bescherming verdienen, voldoen deze kniebeschermers aan de Europese norm EN15613 voor knie- en elleboogbescherming bij zaalsporten.

Onderhoud.

Zelfs kniebeschermers hebben recht op een zorgvuldige wasbeurt!
Om te vermijden dat de kleuren afgeven, raden we aan om ze te wassen met de hand of in de wasmachine op 30°C. De ervaring leert ons dat je ze beter niet in de droger stopt, drogen aan de lucht volstaat.

Producttests.

Ons team van productontwikkelaars is voortdurend op zoek naar manieren om jouw comfort te verbeteren. We willen producten ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van elke gebruiker en die elke beperking wegnemen.
Vervolgens testen we de producten in de praktijk, we zijn er immers van overtuigd dat onze producten gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 60% Polyester, 22% polyamide 6.6, 18% Elastodieen Schuimplastic 80% EVA, 20% Foamed Polyurethane Voering 80% polyamide 6, 20% Elastaan

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Bevat latex.

TESTS

Impacttest en duurzaamheidstest: deze kniebeschermers voldoen aan de Europese norm EN15613 voor kniebescherming bij zaalsporten. Wastest.
Test op kleurvastheid.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN