Wandelrugzak voor kinderen MH500 28 liter

39,99
Kleur: Navyblauw

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Onze ontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen deze rugzak van 28 l speciaal voor kinderen, om hun eten en spullen mee te nemen.

Ontwikkeld voor jonge wandelaars of voor school. Deze lichte rugzak past zich aan de rug van je kind aan! Hij is comfortabel en handig, dankzij de talloze opbergmogelijkheden.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Volume

Inhoud 28 liter / afmetingen: H: 47 cm / B: 23 cm / D: 25 cm

Lichtgewicht

Weegt slechts 783 g

Verstelbaar

Dankzij de verstelbare rug kan je deze rugzak 3 maten verstellen: 130 /140/150 cm

Verdeling van opbergvakken

Zakken met rits 1 binnenin, 2 aan de buitenkant + 1 in de heupgordel 2 netstof zakken

Slijtvastheid

Materiaal goed bestand tegen slijtage (grond en rug) 10 JAAR GARANTIE

TECHNISCHE INFORMATIE

WATERZAK (NIET MEEGELEVERD)

Dankzij het slimme ontwerp past er ook een waterzak in (niet meegeleverd). Een accessoire dat ervoor zorgt dat je kind regelmatig drinkt onderweg.

HOE STEL JE DE RUGZAK AF?

1 - Pas de rughoogte aan de lengte van je kind aan (open het klittenband en schuif het door de lussen in de juiste kleur).
2 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen).
3 - Doe de rugzak om.
4 - Span de schouderriemen aan.
5 - Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af

10 jaar garantie

De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis gerepareerd of omgeruild. Die commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.

ONZE VISIE

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. We werken er elke dag aan om dit product verantwoorder te maken: repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

WAAR KOMEN ONZE RUGZAKKEN VANDAAN?

Deze rugzak werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Vietnam en China.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze rugzakken en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

10 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan Zak 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Berg de rugzak op een droge plaats op.

TESTS

In het lab testen we alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren: we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Wandelrugzak voor kinderen MH500 28 liter
Wandelrugzak voor kinderen MH500 28 liter
Wandelrugzak voor kinderen MH500 28 liter

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN