Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 F&B tunneltent met 1 slaapcompartiment

189,99
Kleur: Donker eendenblauw / Kleigrijs

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Ons team van fervente kampeerders ontwikkelde deze tunneltent voor vier kampeerders die een tent willen met al ingehangen binnentent en een grote leefruimte.

Onze motivatie? Je een tunneltent bieden die gemakkelijk op te zetten is en met onze Fresh&Black-technologie. De tent is binnenin koeler en donkerder, kies zelf op welk tijdstip je wakker wordt!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Capaciteit

Slaapcompartiment: 240 x 210 cm | Leefruimte met stahoogte: 5 m² | Kuipvormig grondzeil

Vlotte montage / demontage

Eenvoudig op te zetten dankzij de kleurcodes op de bogen | Binnentent al ingehangen

Warmtereductie

Fresh-tentdoek: zorgt ervoor dat je tent minder snel opwarmt in de zon

Duisternis

Black-stof: garandeert 99% verduistering in het slaapgedeelte

Waterdichtheid

Labtest tropische regenbui | Onder douche: 200 l water per uur per m²

Bestand tegen wind

Bestand tegen windkracht 6 - ongeveer 50 km/u | Getest in een windtunnel

Eenvoudig transport

Rechthoekige tentzak | 65 x 30 x 25 cm | 48 liter | 10,6 kg

TECHNISCHE INFORMATIE

Ons engagement om minder water te verbruiken bij de vervaardiging van dit product (ref.: 8731616)

We hebben dit product verbeterd met maatregelen voor de materialen.
Bij het verven van textiel wordt enorm veel water verbruikt en ook komt het afvalwater van de verfbaden in het milieu terecht. Om die milieu-impact te verkleinen, gebruiken we de spinbad-methode, waarbij de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd.(referentie: 8731616)

Leefruimte en slaapcompartiment

Leefruimte van 5 m² met een bruikbare hoogte van 1,90 m.
Deze tent heeft de volgende voorzieningen:
- een kuipvormig grondzeil, aan de ingangen is de rand rechtop te zetten in geval van regen
- een doorzichtig raam met gordijn

Het slaapcompartiment is geschikt voor maximaal vier luchtbedden of slaapmatjes van 60 cm breed. Het is ook geschikt voor een stel dat een erg grote slaapruimte wil.

Opzetten en afbreken

All-in-one boogstructuur, de binnentent is al ingehangen.
Schuif de drie bogen in de tunnels met overeenstemmende kleur. Span vervolgens de bogen op door ze in de zwarte doppen onder aan de buitentent te steken. Zet de twee hoeken aan de achterkant vast met de V-vormige haringen en trek dan de tent naar voren. Zet tot slot de twee hoeken aan de voorkant vast met haringen.
We raden aan om de tent met 2 personen op te zetten.

Fresh & Black-technologie voor een tent waarin het koeler en donkerder is

Koeler en donkerder om beter te slapen!
Fresh & Black is een gepatenteerde technologie van Decathlon die bestaat uit specifieke materialen die de zonnestralen weerkaatsen en het licht buitenhouden.
Zo is het minder warm in de tent, en ook donkerder.

Zonbescherming

Onze Fresh&Black-technologie is gebaseerd op een stof met zonbeschermingsfactor UPF 50+.
Opgelet: blijf voorzichtig, door een open deur kunnen heel wat uv-stralen binnenkomen.

Ventilatie

De geventileerde buitentent boven de leefruimte zorgt voor ventilatie en beperkt condensvorming in de tent. In de voor- en achterzijde van de tent zitten hoge ventilatie-openingen. Het slaapcompartiment heeft muggengaas in de achterwand.

Windbestendigheid

We testen al onze tenten in een windtunnel, op een draaiplatform. Doel hiervan is om de tent aan elke kant bloot te stellen aan dezelfde windsterkte.
Goed opgezet en met alle scheerlijnen aangespannen, is deze tent perfect bruikbaar bij windsnelheden tot 6 Beaufort (50 km/u).

Waterdichtheid

We testen onze tenten om hun waterdichtheid te controleren. De eerste test gebeurt in het lab: 3 uur onder 200 liter water per uur en per m², het equivalent van een tropische regenbui van 200 mm per uur. De tweede test gebeurt in de praktijk, in echte omstandigheden en door onze teams. Deze tent heeft een buitentent in polyester met een polyurethaan coating van 2000 mm. Verder zijn de naden afgedicht met tape, en dan is er nog het polyethyleen grondzeil van 140 g/m².

REPARATIE

Onze productontwikkelaars kamperen zelf ook en houden veel van de natuur, die ze graag in stand willen houden. En dus besteden ze veel aandacht aan de duurzaamheid van onze producten. Om die reden zijn al onze tenten repareerbaar. Voor onderdelen of om de boogstokken te laten repareren, kan je terecht in het atelier van je Decathlon-winkel of op de website van Decathlon.

Tentbogen en haringen

Boogstokken - Al onze boogstokken zijn van glasvezel en worden onderworpen aan een dubbele kwaliteitscontrole. Hierdoor kunnen we een bijzonder hoge breukbestendigheid garanderen.
Haringen - Al onze haringen zijn van staal en hebben een diameter van 6 mm.

ONDERHOUDSADVIES

Onze kampeertenten werden ontwikkeld voor tijdelijk outdoor gebruik (4 weken per jaar), voor je verblijf op de camping of om te kamperen in de natuur. Wekenlange ononderbroken blootstelling aan uv-stralen kan het textiel aantasten. Deze producten vallen niet onder de categorie "tuinmeubilair" en zijn niet geschikt om permanent buiten te blijven staan. Om ervoor te zorgen dat je tent zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om ze op te bergen als je ze niet gebruikt.

Garantie

3 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkamer 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Zadelboog 100% Glasvezel Vloerbedekking 100% Hogedichtheidpolyetheen Achtertas 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

We raden je aan om je tent buiten te laten drogen, ook de onderkant ervan. Daarna kan je ze opbergen zonder dat je bang moet zijn voor onaangename geuren of schimmel.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt om permanent buiten te staan.

TESTS

De laboratoria waar we mee samenwerken en onze eigen labo's dragen bij tot de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-tenten.
Dankzij doorgedreven onderzoek en tests kunnen we het technische karakter ervan garanderen (windbestendigheid, winddichtheid, duurzaamheid).

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-tenten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping of bij wildkamperen.
Onze teams en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de tenten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.
Hierdoor kunnen we garant staan voor de kwaliteit van onze tenten.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 F&B tunneltent met 1 slaapcompartiment
Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 F&B tunneltent met 1 slaapcompartiment
Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 F&B tunneltent met 1 slaapcompartiment
Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 F&B tunneltent met 1 slaapcompartiment

VIDEO

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN