Houten gymstok voor fitness

5,99
Kleur: Beige Grijs
Thuisbezorging

of afhalen in de winkel

Beschikbaar
Kom alles te weten over onze

We ontwikkelden deze houten oefenstok van 120 cm, diameter 22 mm als hulpmiddel om je mobiliteit te verbeteren bij stretchoefeningen en spiertraining

Deze kwalitatieve, goed in de hand liggende stok is ideaal om je houding en techniek te perfectioneren bij balans-, spier- of mobiliteitstraining. Bovendien is hij licht (ca. 280 g).

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Veelzijdigheid

Train nauwkeurig en gecontroleerd en verbeter je houding!

Stabiliteit

De stok helpt om je evenwicht te bewaren, bijvoorbeeld bij uitvalpassen.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

HOE KAN DE GYMSTOK HELPEN OM EEN GOEDE MOBILITEIT TE KRIJGEN?

Allereerst verstaan we onder "goede mobiliteit" dat je een beweging doeltreffend kan uitvoeren, zonder pijn of hinder. Mobiliteit betekent dat je comfortabel grote en gecontroleerde bewegingen kan maken en voorkomt tegelijk blessures, dus je begrijpt meteen het belang ervan. Met onze stok kan je aan je mobiliteit werken. Door erop te steunen kan je bijvoorbeeld een squat correct uitvoeren, met rechte rug.

Wist je dit?

Wat is de beste manier om te stretchen?
Stretch zachtjes en traag en concentreer je op de spier die je wil aanpakken. Hou de positie 30 seconden aan en adem diep in en uit.

Waarom stretchen?
Door je spieren soepeler te maken verklein je de kans op blessures.

Hoe vaak moet je stretchen? We raden aan om elke dag 5 tot 10 minuten te stretchen om je lichaam goed soepel te houden.

Pluspunt

Probeer eens de ogen te sluiten tijdens de stretchoefeningen zodat je je volledig kan concentreren op wat je voelt. De stok is een waardevolle hulp om de bewegingen correct uit te voeren ... Laat ons achteraf weten wat je ervan vond!

HET FSC-LABEL

Dit product draagt het FSC®-label. FSC is een certificeringssysteem dat garant staat voor verantwoord bosbeheer waarbij rekening wordt gehouden met de sociale, milieu- en economische uitdagingen. Meer informatie vind je op www.fsc.org

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Materiaal buitenkant 100% Hout

VOORRAADADVIES

Berg je gymstok plat op, binnen, verwijderd van warmtebronnen en vocht, op een schone, droge plaats (niet warmer dan 25°C).

TESTS

Om te garanderen dat deze houten oefenstok echt alle goede eigenschappen heeft die we eraan toeschrijven, deden we heel wat tests (met name in verband met de rechtheid en uv-bestendigheid). Overigens willen we toch ook even vermelden dat de stok gemaakt is van materialen die gegarandeerd geen schadelijke stoffen bevatten.

Goedgekeurd door

"Deze stok is nuttig bij oefeningen waarbij je de armen gebruikt. Als je ooit een schouder blokkeert, brengt de stok verlichting. Ik kan hem alleen maar sterk aanraden", vertelt Sandra, fan van onze gymstok.

AFBEELDINGEN

Houten gymstok voor fitness
Houten gymstok voor fitness
Houten gymstok voor fitness
Houten gymstok voor fitness

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN