DOMYOS

Houten gymstok voor fitness

€6,99
Ref. : 8526538

We ontwikkelden deze houten stok van 120 cm met een diameter van 22 mm als hulpmiddel om je mobiliteit te verbeteren bij stretchoefeningen en krachttraining

Deze hoogwaardige, goed in de hand liggende stok is ideaal om je houding en techniek te perfectioneren bij balans-, spier- of mobiliteitstraining. Bovendien is hij licht (ca. 280 g).

Kleur: Beige Grijs

Aantal:
Bezorging:

2 tot 3 dagen

Productvoordelen

Veelzijdigheid

Train nauwkeurig en gecontroleerd en verbeter je houding!

Technische informatie

Waarom een gymstok gebruiken?

Een gymstok is handig om de juiste houding te vinden bij de uitvoering van bepaalde bewegingen, bijvoorbeeld om je rug recht te houden bij het squatten.
Het kan je ook helpen je evenwicht te bewaren bij bepaalde houdingen of als je een balansbord gebruikt.

Wist je dit?

Wat is de beste manier om te stretchen?
Stretch zachtjes en traag en concentreer je op de spier die je wil aanpakken. Hou de positie 30 seconden aan en adem diep in en uit.

Waarom stretchen?
Door je spieren soepeler te maken verklein je de kans op blessures.

Hoe vaak moet je stretchen? We raden aan om elke dag 5 tot 10 minuten te stretchen om je lichaam goed soepel te houden.

HET KLEINE EXTRAATJE

Probeer eens de ogen te sluiten tijdens de stretchoefeningen zodat je je volledig kan concentreren op wat je voelt. De stok is een waardevolle hulp om de bewegingen correct uit te voeren ... Laat ons achteraf weten wat je ervan vond!

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

handvat 100% Hout

VOORRAADADVIES

Berg je gymstok plat op, binnen, verwijderd van warmtebronnen en vocht, op een schone, droge plaats (niet warmer dan 25°C).

TESTS

Om te garanderen dat deze houten gymstok echt alle goede eigenschappen heeft die we eraan toeschrijven, deden we heel wat tests (vooral op rechtheid en uv-bestendigheid). Bovendien willen we graag benadrukken dat de stok gemaakt is van materialen die geen schadelijke stoffen bevatten.

Goedgekeurd door

"Deze stok is nuttig bij oefeningen waarbij je de armen gebruikt. Als je ooit een schouder blokkeert, brengt de stok verlichting. Ik kan hem alleen maar sterk aanraden", vertelt Sandra, fan van onze gymstok.

Afbeeldingen

Houten gymstok voor fitness

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook