SOLOGNAC

Hondenfluitje 500 oranje

€6,99
Ref. : 8512041

Dit hondenfluitje is bedoeld voor jagers die hun hond willen trainen. Het is ook nuttig voor hondentrainers omdat je er zonder inspanning een krachtig geluid mee kan produceren.

Onmisbaar om je hond te roepen als je hem traint en tijdens de jacht. Oranje fluitje dat je gemakkelijk om de hals kan dragen.

Kleur: Mat Fluo-oranje

Maattabel
UNIQUE 10 stuks

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen en zondag voor 20:00 besteld, de volgende dag in huis

Out of stock

Winkelvoorraad

  PRODUCTVOORDELEN

  Audio-efficiëntie

  Produceert tot 98,2 dB.

  TECHNISCHE INFORMATIE

  Een hondenfluitje: wat is het nut ervan?

  Een hondenfluitje is een mooi hulpmiddel om een jachthond, gezelschapshond of wedstrijdhond te trainen. Vooral wanneer je geen rechtstreeks contact hebt met de hond doordat je hem niet aan de lijn hebt (of die nu kort of lang is). Vooral hondentrainers gebruiken een fluitje, het is perfect om je hond te leren diverse commando's op te volgen.

  Waarom is het zo doeltreffend?

  Wil je je hond aanleren om verschillende commando's te gehoorzamen? Dan is dit hondenfluitje een ideaal hulpmiddel. Aanbevolen om je hond van ver of van dicht bevelen te geven, geschikt voor elke hond, van elk ras en elke leeftijd. Het fluitje is, naast je stem, een middel om je viervoeter te trainen. Een hond trainen is in de eerste plaats een kwestie van weten hoe je dat moet doen. Er zijn twee erkende manieren om je hond iets duidelijk te maken: met je stem of met een fluitje.

  Fluitje om je hond te leren komen of andere commando's aan te leren

  Een hondenfluitje is een doeltreffend hulpmiddel dat zowel door jagers als hondentrainers fel wordt gewaardeerd, het produceert een krachtig geluid dat goed wordt gehoord door de hond. Hoe ver je hond zich ook bevindt, hij zal het geluid onmiddellijk herkennen. Je hoeft dus niet te roepen of te schreeuwen, het geluid van het fluitje draagt ver. Een getrainde hond zal door het geluid meteen weten wat je van hem wil.

  Garantie

  2 jaar

  OVERIGE INFORMATIE

  Product samenstelling

  Hoofddeel 100% Acrylonitril butadieen styreen Springveer 100% Polyamide

  ONDERHOUDSADVIES

  Niet wassen

  Niet bleken

  Mag niet in de droogtrommel

  Niet strijken

  Niet droogreinigen

  AFBEELDINGEN

  Hondenfluitje 500 oranje
  Hondenfluitje 500 oranje
  Hondenfluitje 500 oranje
  Hondenfluitje 500 oranje

  REVIEWS

  Loading

  Vragen & Antwoorden