KIPRUN

Hardloopschoenen voor dames KS900 2 groen/grijs

€139,99
Ref. : 8830243

De KS900 2 is beter dempend en lichter, en biedt de meeste demping van het KIPRUN-assortiment om je te beschermen tegen schokken als je lange afstanden rent.

Met de KS900.2 worden al je hardloopsessies nog aangenamer. Dankzij de MFOAM-demping ren je met een gerust gemoed, blijf je je comfortabel voelen en kan je langer doorgaan!

Kleur: Pastel munt / Mistgrijs

  • 36 undefined
  • 37 undefined
  • 38 undefined
  • 39 undefined
  • 40 undefined
  • 41 undefined
  • 42 undefined
Aantal:

Productvoordelen

Demping

Een zachte demping die schokken absorbeert dankzij de zool in MFOAM.

Pascomfort

Het nieuwe mesh in het bovenwerk biedt een goed draagcomfort.

Energieteruggave

Verbruik minder energie dankzij het MFOAM-schuim.

Gewicht

245 g in maat 38 voor een optimale demping voor lange afstanden.

Technische informatie

SUPERIEURE DEMPING DANKZIJ HET NIEUWE MFOAM

Ontdek de ongeëvenaarde demping van de KS900 2 dankzij het nieuwe MFOAM dat speciaal ontwikkeld is om je maximaal comfort te bieden tijdens het hardlopen. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent die PR's wil verbreken of iemand die loopt om sporten te combineren met welzijn: de KS900 2 is de schoen die je nodig hebt.

EEN ONGEËVENAARD COMFORT

De KS900 2 van Kiprun biedt maximaal comfort. Het knit bovenwerk sluit perfect om je voet aan. Dit flexibele materiaal past zich uitzonderlijk goed aan iedere specifieke zone van je voet aan en garandeert tegelijk ondersteuning waar het nodig is. De zool is onze dikste ooit en is ontwikkeld om je een gevoel van zachte demping te bieden. De schoen staat garant voor maximale rekbaarheid, geen detail werd over het hoofd gezien om je een ongeëvenaard comfort te bieden.

GOEDGEKEURD DOOR ONZE COMMUNITY VAN HARDLOOPSTERS

Met een algemene tevredenheidsscore van 8,8/10 was de KS900 2 een absoluut succes tijdens onze tests met externe hardlopers! Bij het peilen van de aankoopintentie gaf maar liefst 80% van de testers aan de schoen te willen kopen. Alle voordelen van deze schoen werden sterk gewaardeerd, in het bijzonder het comfort, de demping voor en achter, de stabiliteit, de slipvastheid en de efficiënte voetafwikkeling. De KS900 2 werd algemeen geprezen om zijn uitzonderlijke prestaties op elk domein.

Drop

De drop van de schoen bedraagt 8 mm.

DE FAVORIETE SCHOEN VAN ONZE ATLEET, YOANN KOWAL

Yoann Kowal, een Franse atleet, heeft een favoriete schoen, de KS900 2. Hij draagt het liefste deze schoen als hij zich opwarmt voor een wedstrijd, omdat hij hem ongelooflijk comfortabel vindt dankzij de ultrazachte demping. Het rekbare mesh geeft hem een fantastisch gevoel en vindt hij een ongelooflijk pluspunt. En als Yoann Kowal deze schoen warm aanbeveelt, is de kans groot dat ook jij zal vallen voor zijn charme!

EEN UITSTEKENDE GRIP IN ALLE OMSTANDIGHEDEN

Omdat het belangrijk is dat je in alle omstandigheden kan vertrouwen op een goede grip, werd de zool van de KIPRUN KS900 2 bedacht om efficiënt te rennen zonder verlies aan controle, zelfs als het regent. Door het zoolprofiel en het verbeterde rubber zorgt onze hardloopschoen ervoor dat je lange tijd over een natte ondergrond kan rennen zonder gevaar dat je valt.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Bovenwerk van de schoen 100% Polyester Binnenkant van 100% Polyester Buitenzool van 80% Ethyleen Vinyl Acetaat, 20% Synthetisch rubber

VOORRAADADVIES

Je schoenen zijn je allerbeste loopmaatjes, draag er dus goed zorg voor. Berg ze op een droge, geventileerde plek op, uit de buurt van hitte, om ze in topconditie te houden.

TESTS

Al onze schoenen werden getest op gebruiksgemak door een extern en onafhankelijk testpanel, in omstandigheden die identiek zijn aan degene die jij kan tegenkomen in de praktijk.
We willen ons product zo objectief mogelijk testen, ontwikkelen en goedkeuren, zodat jij in alle rust kunt hardlopen.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook