KIPSTA

Handbagage trolley Essential 30 Liter kaki/zwart

€34,99
Ref. : 8753737

Onze ontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen deze handbagage trolley om reizen van sporters eenvoudiger te maken. Voldoet aan de handbagagenormen.

Ben je op zoek naar een handige trolley sporttas? We ontwikkelden de sporttas ESSENTIAL 30 l met een apart schoenenvak.

Kleur: KAKI / ZWART

30 LITRES online niet op voorraad
Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 12:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Volume

Inhoud van 30 liter. Handbagageformaat. Afmetingen = 50 x 32 x 20 cm.

Meerdere vakken

3 vakken (1 hoofdvak, 1 schoenenvak, 1 kleiner vak).

Levensduur

Getest in het laboratorium: belastbaarheid (jerktest) en test van de wieltjes.

Stabiliteit

Stijf systeem waardoor de tas vanzelf rechtop blijft staan.

Inhoudelijke ventilatie

Ventilatie oogjes in het schoenenvak.

Personalisatie

Labelhouder met label voor je persoonlijke gegevens.

Technische informatie

Afmetingen en gewicht van de tas ESSENTIAL 30 l

Hoogte = 20 cm
Lengte = 50 cm
Breedte = 32 cm

Gewicht = 2,3 kg

Ontwikkeling

Omdat het handig is wanneer je je sportspullen overzichtelijk kunt opbergen, hebben we een tas met verschillende vakken ontwikkeld, met een schoenenvak zodat je schone kleding apart zit van de door het sporten bevuilde kleding en schoenen. We zorgden ook voor een voorvak, nuttig voor persoonlijke spullen.

Sporttas op wieltjes in handbagageformaat.

Deze sporttas op wieltjes is ontwikkeld conform de IATA-normen en geschikt om te worden meegenomen als handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels i.v.m. de afmetingen en het gewicht van de handbagage zijn.

Labtests.

Deze tas werd getest op waterafstotend vermogen, belastbaarheid en rollen (32 km), en blootgesteld aan opeenvolgende verkleuringen om na te gaan hoe kleur- en vormvast hij is, hoe waterdicht bij lichte regen en hoe stevig bij het dragen. Die tests worden geregeld uitgevoerd door verschillende laboratoria en zorgen ervoor dat onze kwaliteitseisen gedurende de hele productieketen nageleefd worden.

Waarom deze reeks van ESSENTIAL-sporttassen?

Of je nu een individuele speler of lid van een club bent, we moeten allemaal onze sportuitrusting meenemen als we ons verplaatsen. Daarom ontwikkelden we het Essential-gamma van sporttassen met verschillende vakken om je schone en vuile spullen goed te scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van deze producten tot de essentie herleid, zonder daarbij in te leveren aan gebruiksgemak en stevigheid.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Voering 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen in een droge ruimte. Regelmatig leegmaken om onfrisse geurtjes te vermijden.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon willen we dat onze producten lang meegaan. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof, de roltest met obstakels om de levensduur van de wielen te verzekeren.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIEAFDELING?
De Kipsta-certificatieafdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook