QUECHUA

Halfhoge wandelschoenen met veters voor kinderen MH100 MID grijs maat 35 tot 38

€14,99
Ref. : 8642643

Deze voordelige schoenen zijn geschikt voor kinderen. Ze zijn licht, bieden een goede grip en blijven perfect zitten zodat ze overal kunnen op klauteren

Onze ontwerpers ontwikkelden deze halfhoge schoenen die perfect blijven zitten voor kinderen om te wandelen over gemakkelijke paden.

Kleur: Carbongrijs / Scharlakenrood

Maattabel
  • 35 10 stuks
  • 36 10 stuks
  • 37 10 stuks
  • 38 10 stuks

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Door hun vorm en hoogte (3 mm) bieden de noppen grip op elk terrein

Lichtgewicht

236 g per schoen in maat 36.

Demping

Exclusieve hieldemping. Comfort verzekerd.

TECHNISCHE INFORMATIE

ZOOL MET VEEL GRIP

De grip van onze schoenen krijgt een label.
Om de gripcoëfficiënt te bepalen (0,6 voor dit model), wordt de schoen in het laboratorium getest op verschillende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om de labresultaten te dubbelchecken, laten we de zoolkwaliteit ook nog eens testen in de praktijk, in de bergen, door een groep jonge testpersonen.

WELKE MAAT KIEZEN?

Aarzel niet om voor wandelen een maat groter dan de gebruikelijke maat van je kind te nemen. Dit zorgt voor een optimaal comfort bij het afdalen en voorkomt dat de tenen tegen de schoenneus stoten. Advies: houd de nagels kort en controleer vóór elke afdaling of het klittenband en/of de veters goed vastzitten om te voorkomen dat de voet naar voren glijdt in de schoen.

Advies bij aankoop

Laat je kind goed rechtop staan wanneer het de schoenen past, met wandelsokken aan. Twee punten waar je op moet letten: zit de hiel goed vast en kunnen je tenen de voorkant niet raken bij een afdaling.
De schoenen mogen nergens knellen bij het passen.
Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
Druk de voetmeter op onze website af zodat je de maat kunt controleren: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

UITNEEMBARE BINNENZOOL

Uitneembare binnenzool om sneller te drogen. Je kunt ze ook vervangen door een orthopedische zool.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 50% Polyurethaan, 50% Polyethyleentereftalaat (PET) Behuizing 100% Styreen Butadieen Binnenkant van 50% EVA, 50% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed verluchte plek.

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die je kunt tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook