DOMYOS

FOAM ROLLER VOOR FITNESS LENGTE 90 CM DIAMETER 15 CM ZWART

€34,99
Ref. : 8528759

Door de grootte (90 cm) van deze foam roller kan je hem gebruiken als ondersteuning, maar ook om je houdingen tijdens een pilatessessie intensiever te maken.

Breng met deze foam roller wat extra pit in je pilatestraining met instabiliteit. Je kunt er ook op leunen bij evenwichtshoudingen. Het schuim blijft lang stevig.

Kleur: Zwart / Leisteengrijs

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Veelzijdigheid

Eén accessoire voor tal van oefeningen voor een full-body work-out!

Technische informatie

Waarvoor gebruik je deze pilatesroller?

Je kan de roller op verschillende manieren gebruiken, om je pilatesoefeningen af te wisselen of moeilijker te maken. Zo kan je er languit op gaan liggen en goed in het midden proberen te blijven om je diepe spieren meer te trainen. Of gebruik hem om met je handen op te steunen en oefeningen zwaarder te maken. Als je er tot slot bij een brug je voeten op zet, train je je dwarse buikspieren met instabiliteit.

Hoe kies je de juiste foam roller?

Onze twee rollen zijn gemaakt van hetzelfde heel dichte schuim en gaan dus even lang mee.
Als je je rol wil meenemen in je tas om naar de pilatesles te gaan, is het kleine formaat (38 cm lang en 13 cm diameter) ideaal. Het grote formaat (90 cm lang en 15 cm diameter) biedt dan weer meer mogelijkheden voor oefeningen en is door zijn lengte uiterst comfortabel voor je hele wervelkolom.

Garantie

2

Gewicht

0.56 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Schuim: 100.0% Geschuimd EVA

VOORRAADADVIES

Binnen opbergen, verwijderd van mogelijke warmtebronnen. Geen zware voorwerpen op leggen.

TESTS

Om de kwaliteiten van onze foamroller te garanderen, voeren we talrijke tests uit (met name op het vermogen van het schuim om na verloop van tijd niet samengedrukt te worden).

Goedgekeurd door

Door ons, dat staat vast. En door jullie toch ook?

ONDERHOUDSADVIES

Zorg ervoor dat de sluitingen gesloten zijn vóór het wassen. Was het op een zacht en koud programma en was het met soortgelijke kleuren. Gebruik een mild wasmiddel of donswasmiddel en twee schone tennisballen. Gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter. Minstens tweemaal grondig spoelen. Kan in de droogtrommel bij lage temperatuur, gebruik dan ook twee schone tennisballen. Haal het direct uit de machine nadat het klaar is en schudt het altijd na het wassen tot het droog is. Niet chemisch reinigen, strijken of stomen. Op een koele en droge plaats bewaren.

Handleiding

Uitsluitend voor particulier gebruik, alleen voor binnen.
Geen zware voorwerpen op plaatsen.
Belastbaar tot: 110 kg

Afbeeldingen

FOAM ROLLER VOOR FITNESS LENGTE 90 CM DIAMETER 15 CM ZWART

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook