Fitness skates voor dames Fit 500 pepermunt

€79,99

Het team van Oxelo ontwikkelde deze fitness skates voor volwassenen, voor middellange tochtjes (10 tot 20 km).

Wil je comfort en tegelijk soepel rollende wieltjes? De FIT500 is ideaal voor tochtjes van 10 tot 20 km. Let op, kies altijd twee maten groter dan je schoenmaat.

Vragen & Antwoorden
Kleur: Groene munt
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Pascomfort

Semi-softboot met 3D-mesh, comfortschuim en demping aan de hiel.

Glijkwaliteit

Glijkwaliteit

Wielen 80 mm, hardheid 80A / ABEC 7-lagers voor comfortabel en vlot rijden.

Stabiliteit

Stabiliteit

Stijve en hoge cuff, vetersluiting, gesp met microverstelling en wreefstrap.

Veelzijdig

Veelzijdig

Het aluminium frame is compatibel met wielen van 84 mm. Rem kan op linkervoet

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe wordt gezorgd voor comfort en ondersteuning?

De semi-softboot met 3D-mesh zit comfortabel en houdt je voeten droog. Dankzij het nieuwe comfortschuim en een demping aan de hiel wordt skaten nu nog aangenamer.
De "cuff" (het bovenste deel van de boot) is stijf en komt goed hoog zodat je enkel stevig vast zit. In combinatie met een driedubbele sluiting (veters, gesp met microverstelling en spangesp) zorgt dit ervoor dat je enkel goed wordt ondersteund.

Moet je kiezen tussen rolvermogen en wendbaarheid?

Neen, niet bij Oxelo. De skates FIT500 rollen bijzonder soepel dankzij een aluminium frame (dit is stijver dan een frame in kunststof en biedt een goede energieoverdracht), ABEC 7-lagers en nieuwe rubberen wielen van 80 mm (hardheid 80A voor een goede slipvastheid en veel comfort).
De combinatie van aluminium frame en rubberen wielen van 80 mm leidt tot een goed compromis tussen afzet en rolvermogen.
Op het frame passen ook wielen van 84 mm.

Hoe kan ik mijn skates onderhouden/repareren?

Vervang onderdelen of repareer je skates met onderdelen die verkrijgbaar zijn in de winkel, op internet of in het atelier van je Decathlon-winkel.
Onderdelen die je kunt vervangen: wielen van 80 mm 80A of 80 mm 84A, ABEC 7- of ABEC 9-lagers. Remblokje aan te passen voor de rechter- of linkervoet.

Hoe kan ik de levensduur van mijn skates verlengen?

Wanneer je door water, stof of zand bent gereden, kun je de wielen afhalen en afdrogen en de lagers afdrogen en ontvetten met een droge doek, op die manier zullen je skates langer meegaan.
Bekijk onze tips en handleidingen op ons YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Hoe kan ik de levensduur van de wielen verlengen?

Het is heel gebruikelijk om de wielen van skates af en toe van plaats te wisselen omdat ze niet mooi recht maar schuin afslijten. Hoe komt dat? Omdat je dikwijls je skates schuin naar binnen houdt: bij het afzetten, draaien of vertrekken.
Om het rubber van je skates minder snel te verslijten, wissel je de wieltjes dus best af en toe van plaats (wissel ze per paar).

Wat is het maximale gewicht dat de skates Fit 500 van Oxelo kunnen dragen?

Deze skates voldoen aan norm EN 13843 klasse A (skates voor volwassenen). Deze norm is van toepassing op "Rolsportmaterieel - Inlineskates" bestemd voor mensen met een lichaamsgewicht tussen 20 kg en 100 kg. Die Europese norm legt veiligheidseisen op specificaties op voor de testmethodes, etikettering en informatie die de fabrikant moet verstrekken om bij normaal gebruik het risico op blessures voor derden en voor de gebruiker zelf terug te dringen.

Hoeveel wegen de skates Fit 500 van Oxelo?

2,7 kg per paar in maat 39.

Hoe worden onze artikelen getest?

Al onze skates worden getest in het laboratorium. We doen tests om na te gaan of de skates voldoen aan de Europese normen voor het gebruik, maar ook slijtagetests.
Die tests in het lab worden aangevuld met tests op het terrein, via metingen of op basis van ervaringen van gebruikers die het artikel flink op de proef stellen. Het resultaat: een getest en goedgekeurd artikel.

Garantie

2 jaar, behalve op slijtageonderdelen (wiel, rem, lager).

Gewicht

36 : 2.452 kg
37 : 2.46 kg
38 : 2.532 kg
39 : 2.57 kg
40 : 2.658 kg
41 : 2.684 kg
42 : 2.77 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

ILS laars 100% Polypropyleen ILS band 100% Polypropyleen Onderstel 100% Aluminium Buitenkant van 75% Polyester, 25% Polyurethaan ILS wielen 50% Polyurethaan, 50% Polypropyleen Binnenkant van 100% Polyester Zool van 100% Thermoplastisch polyurethaan Gespen 50% Thermoplastisch polyurethaan, 30% polyamide 6.6, 20% Polycarbonaat Ondersteuning 100% Staal

VOORRAADADVIES

Bewaar je skates op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Na gebruik niet laten drogen in de buurt van een warmtebron of vuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor inlinehockey of stuntskaten.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN