Elastische waterschoenen voor kinderen Aquashoes 120 Beach Party

13,99
Kleur: BLAUW / Donker indigoblauw / Fluokoraaloranje
Maat: Maattabel

Aantal:

Ons Subea-ontwikkelingsteam heeft de Aquashoes 120 ontworpen, een comfortabele en gemakkelijk aan te trekken waterschoen die je voeten beschermt op zandstranden.

De Aquashoes 120 vergemakkelijken elk snorkeluitstapje! Ze zijn snel aan te trekken en er kan geen zand in.Dankzij de noppenzool glijd je niet uit.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Zool met profiel van 5 mm om niet uit te glijden.

Pascomfort

EVA-binnenzool van 3 mm

Waterafvoer

Het ontwerp voert water af en de materialen drogen snel.

Gemakkelijk aan en uit

Bovenwerk in elastischere stof om gemakkelijker aan te trekken

TECHNISCHE INFORMATIE

Voor welke sporten zijn deze Aquashoes geschikt?

De waterschoenen Aquashoes 120 zijn ontworpen voor snorkelen en waterwandelen in zee. Ideaal om comfortabel het onderwaterleven te ontdekken op een plek met keien, zand, rotsen of steentjes.
Je kunt ze ook voor andere watersporten gebruiken: kajakken, suppen.

Kan ik over rotsen wandelen met deze schoenen?

Je kunt de Aquashoes 120 natuurlijk gebruiken om over rotsen te wandelen. Blijf natuurlijk opletten op heel glibberige of met algen begroeide rotsen, waar je sowieso niet zoveel grip hebt.

Mogen de Aquashoes in de wasmachine?

De waterschoenen van Subea kunnen in de wasmachine op een programma van maximaal 30°C, met wasmiddel. Kies bij voorkeur voor een programma voor fijne was.
Laat ze daarna aan de lucht en uit de zon drogen.

Welke maat moet ik kiezen?

Onze waterschoenen sluiten goed aan, neem dus je gebruikelijke maat. We raden je aan om ze te passen in de winkel. Als de maat toch niet helemaal goed is, kun je ze ook omruilen!

Door plastic flessen te recycleren om ons polyester te maken, verminderen we het gebruik van fossiele brandstoffen en tegelijk biedt de stof dezelfde kwaliteit en dezelfde goede eigenschappen voor watersport.
Voor het verven van de stof wordt bovendien weinig water gebruikt omdat dit gebeurt met behulp van een machine die met gas onder hoge druk de kleur rechtstreeks op de stof fixeert.

Garantie

2 jaar

Gewicht

28/29 : 0.158 kg
30/31 : 0.166 kg
32/33 : 0.186 kg
34/35 : 0.208 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 90% Styreen Butadieen , 10% EVA Buitenkant van 70% Gerecyleerd polyester, 30% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 100% Gerecyleerd polyester

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Handwas. wassen met programma voor fijne stoffen. Koud wassen. Niet drogen in de wasdroger. Na gebruik laten drogen. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN