Elastische waterschoenen Aquashoes 120 laguneblauw

11,99
Kleur: Petroleum blauw / GROEN / Anijsgroen
Maat: Maattabel

Aantal:

Het team van Subea ontwikkelde de Aquashoes 120, comfortabele en gemakkelijk aan te trekken waterschoenen die je voeten beschermen op zandstranden.

De Aquashoes 120 verhogen je comfort als je gaat snorkelen! Ze zijn heel snel aan te trekken en er kan geen zand in. Dankzij de profielzool glijd je niet uit.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Zool met profiel van 5 mm om niet uit te glijden.

Pascomfort

EVA binnenzool van 3 mm

Waterafvoer

Door het design en de materialen wordt het water afgevoerd en droogt de schoen snel.

Gemakkelijk aan en uit

Het rekbare materiaal op de wreef vergemakkelijkt het aantrekken

TECHNISCHE INFORMATIE

Voor welke sporten zijn deze Aquashoes geschikt?

De waterschoenen Aquashoes 120 zijn ontwikkeld voor snorkelen. Ideaal om comfortabel het onderwaterleven te ontdekken, ongeacht of de bodem bestaat uit keien, zand, rotsen of steentjes.
Ze zijn ook geschikt voor andere watersporten: kajakken, peddelsurfen.

Mag je met deze schoenen over rotsen lopen?

Natuurlijk mag je met de Aquashoes 120 over rotsen lopen. Blijf wel opletten op heel glibberige of met algen begroeide rotsen, waar je sowieso niet veel grip hebt.

Mogen de Aquashoes in de wasmachine?

Deze waterschoenen van Subea kan je wassen in de wasmachine, op 30°C en met je gewone wasmiddel. Kies een programma voor fijne was.
Laat ze daarna drogen aan de lucht, uit de zon.

Welke maat kiezen?

Onze waterschoenen sluiten goed aan, neem dus je gebruikelijke maat. We raden je aan om ze te passen in de winkel. Als de maat toch niet helemaal goed is, kun je ze ook omruilen!

Bij het verven van textiel wordt enorm veel water verbruikt en ook het afvalwater van de verfbaden komt in het milieu terecht. Om die impact op het milieu te beperken, verven we de effen modellen (zwart, rood en blauw) in een spinbad, dat houdt in dat de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd.
Voor de modellen met print wordt weinig water gebruikt, het verven gebeurt met behulp van een machine die met gas onder hoge druk de kleur rechtstreeks op de stof fixeert.

Garantie

2 jaar

Gewicht

36/37 : 0.246 kg
38/39 : 0.274 kg
40/41 : 0.288 kg
42/43 : 0.312 kg
44/45 : 0.362 kg
46/47 : 0.388 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 90% Styreen Butadieen , 10% EVA Buitenkant van 70% Gerecyleerd polyester, 30% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 100% Gerecyleerd polyester

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Niet drogen in de wasdroger. Na gebruik laten drogen. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

AFBEELDINGEN

Elastische waterschoenen Aquashoes 120 laguneblauw
Elastische waterschoenen Aquashoes 120 laguneblauw
Elastische waterschoenen Aquashoes 120 laguneblauw

VIDEO

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN