SUBEA

Duiktas op wieltjes 120 l zwart grijs

€134,99
Ref. : 8578503

Ontwikkeld door ons team van experts, voor duikers die al hun materiaal veilig willen meenemen op een vakantie van een week of langer!

De ideale duiktas om al je duikmateriaal en dat van je duikbuddy mee te nemen wanneer je voor een week of langer op reis gaat.

Kleur: ZWART / Kleigrijs

Aantal:
Bezorging:

Niet beschikbaar

Winkelvoorraad

Kom alles te weten over onze

Productvoordelen

Modulariteit

Een vak voor je uitrusting en een tweede vak voor je persoonlijke spullen

Levensduur

Uiterst schokbestendige schaal om je materiaal te beschermen

Bestand tegen zout water

Rits in geïnjecteerd plastic met metalen runner die niet blokkeert door zout.

Technische informatie

Een thermogevormde schaal om kwetsbaar materiaal te beschermen

Een stijve thermogevormde schaal om de meest kwetsbare duikaccessoires te beschermen. Weegt weinig voor een halfstijve tas van 120 liter: 4,2 kg. Leg onderaan het meest kwetsbare materiaal zoals je ademautomaat, duikcomputer en trimvest en leg je duikpak daarop. De zakken opzij en vooraan zijn geïsoleerd dankzij een waterdicht materiaal. Ze zijn ideaal voor je documenten en duikboekje.

Een waterdicht binnenvak

De stof van het hoofdvak en van de zak onder de klep is waterdicht zodat je je duikspullen optimaal kunt organiseren. Wanneer je natte duikspullen in de tas stopt, blijft de inhoud van de klepzak droog! Ideaal voor duikvakanties of uitstapjes van een dag. Het grote waterdichte compartiment zorgt er ook voor dat er geen water uit de tas drupt (in de auto bijvoorbeeld).

Compactheid en bescherming van de inhoud

In de tas zit een stijve plaat die je tegen de bodem moet drukken als je de tas wil vullen. Daarna moet je de U-vormige metalen beugel in het hiervoor voorziene klittenband steken. Die uitneembare plaat zorgt ervoor dat de tas een stijve bodem heeft om je spullen beter te beschermen tijdens het transport. En doordat hij uitneembaar is, kun je de lege tas ook compacter opvouwen en gemakkelijker opbergen (bijvoorbeeld onder je bed).

Afmetingen en gewicht van de tas

Lengte: 85 cm.
Breedte: 43 cm.Hoogte: 37 cm.
Gewicht: 4,2 kg.

Rits in geïnjecteerd plastic

De ritsen van deze tas zijn in geïnjecteerd plastic en de rits van de zak bovenaan is in metaal. Plastic ritsen zijn immer beter bestand tegen zout dan metalen ritsen en zullen dus ook niet corroderen. Bovendien wordt de rits niet geblokkeerd door zandkorrels en zal ze dus ook veel minder snel stuk gaan. Hierdoor is de rits dus beter bestand tegen een maritieme omgeving.

Hoe wordt de inhoud van de tassen van SUBEA gemeten?

De inhoud van de tas wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we vullen het hoofdcompartiment en alle zakken met kleine balletjes. Vervolgens gieten we de balletjes over in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.

Garantie

Onderdelen verkrijgbaar gedurende: 2 jaar.

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Coating 60% Polypropyleen, 30% Ethyleen Vinyl Acetaat, 10% Calciumcarbonaat Voering 100% Polyester Weefsel 100% Polypropyleen

TESTS

Ontwikkeld en getest door onze teams en technische partner in Hendaye (Frankrijk).

Goedgekeurd door

Onze technische partner: Planet Ocean (een PADI-duikcentrum met 5 sterren) gevestigd in het Water Sports Center by DECATHLON in Hendaye, Frankrijk. Het centrum gebruikt het hele jaar door SUBEA-duikmateriaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van SUBEA: vanaf het ontwerp met onze productmanagers, designers en ingenieurs tot de langetermijntesten met de hulp van de duikers van het centrum (zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding).

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Duiktas op wieltjes 120 l zwart grijs
Duiktas op wieltjes 120 l zwart grijs

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook