Duiksnorkel SCD 500 zwart met mondstuk in siliconen

17,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel
UNIQUE
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Onze teams van productontwikkelaars ontwierpen deze snorkel voor volwassenen, om in te ademen voor en na je onder water duikt.

Blaas gemakkelijk water uit dankzij het ventiel van onze duiksnorkel SCD 500!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Waterafvoer

Ventiel zodat je het water moeiteloos uitblaast en er minder water in blijft.

Waterdichtheid

Dankzij de deflector bovenaan komt er minder water in bij woelige zee

Mondcomfort

Orthodontisch mondstuk in siliconen voor optimaal comfort.

Aanpasbaarheid

Flexibel mondstuk dat mooi op het gezicht aansluit en comfortabel is in de mond.

TECHNISCHE INFORMATIE

Ventiel

Terwijl je aan het duiken bent, kan er water in je snorkel komen als je onderduikt of door opspattend water. Daarom hebben we een ventiel geplaatst, een klepje onderaan de snorkel waardoor je gemakkelijk water uit de snorkel kan blazen. Dankzij dat ventiel wordt het meeste water langs onderen afgevoerd, waardoor je minder hard moet blazen (in tegenstelling tot een klassieke snorkel waar het water weer naar boven moet).

Gebruik van het ventiel

Om je snorkel leeg te maken blaas je gewoon zachtjes door het ventiel. Nadat je hebt uitgeblazen moet je wel even opletten als je weer inademt! Adem zachtjes in, er kan altijd wat water achtergebleven zijn in de snorkel. Twijfel je? Geen paniek! Steek je hoofd boven water en de snorkel loopt meteen leeg via het ventiel.
Intensief en met hoge snelheid zwemmen wordt afgeraden, omdat dan het ventiel kan bewegen waardoor je een slok water kunt binnenkrijgen.

Onderhoud van het ventiel

Soms komt er zand of zout vast te zitten tussen het ventiel en het harde deel van de snorkel. Daardoor kan het ventiel niet mooi dichtvallen en is de waterdichtheid niet verzekerd. Spoel in dat geval de snorkel overvloedig met kraanwater en controleer vervolgens of het ventiel weer goed afsluit.

Siliconen mondstuk

Het mondstuk van de snorkel is het stuk dat je in je mond steekt. Door zijn specifiek ontwikkelde vorm is dit een van de meest comfortabele snorkels op de markt.Siliconen is een uiterst soepel materiaal. Het mondstuk voelt dus heel comfortabel aan in je mond.Deze snorkel bevat geen enkel onderdeel in pvc.

Deflector

De deflector is het gedeelte bovenaan de snorkel. De gebogen vorm is een soort van barrière om waterindringing aan de bovenkant te voorkomen.

Goedgekeurd

Snorkel conform de veiligheidsvoorschriften en de Europese norm EN 1972. Gecertificeerd door het INPP (Institut National de Plongée Professionnelle).

Afmetingen van de snorkel


Lengte: 40 cm.Diameter: 3 cm.
Binnendiameter: 2 cm.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Tube 100% Polypropyleen Deflector 100% Polycarbonaat Mondstuk 50% Silicone, 50% Polycarbonaat Tube connector 100% Silicone

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen licht.

GEBRUIKSAANWIJZING

Deze snorkel is niet geschikt om intensief mee te zwemmen.

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water.

Handleiding

Voor meer informatie over dit product, bekijk de handleiding

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN