SUBEA

Duikkap voor heren neopreen 7 mm SCD zwart

€37,99
Ref. : 8556883

Onze teams ontwikkelden deze duikkap voor alle duikers die hun hoofd willen beschermen in matig warm water (10°C tot 18°C).

Een duikkap van 7 mm, als aanvulling op je duikpak om je isolatie aan te passen volgens de omgeving waarin je duikt. Voorzien van een clip om vast te maken aan het semi-droogpak van Subea.

Maattabel
  • S/M undefined
  • L / XL online niet op voorraad
  • 2XL/3XL undefined
Aantal:

Productvoordelen

Thermische isolatie

Duikkap in stretch neopreen van 7 mm met gladde boord rond het gezicht.

Bewegingsvrijheid

Air Expulse System: kap met kleine gaatjes zodat de lucht eruit kan.

Gemakkelijk aan en uit

100% stretch neopreen. Eenvoudig en snel aan te trekken.

Modulariteit

Kap met clip om vast te maken aan het semi-droogpak van Subea.

Technische informatie

Technische kenmerken

Duikkap uit neopreen van 7 mm, lusjesstof (plush) aan de binnenkant. Sluit goed aan op het gezicht, voorgevormd aan de kin. De grijze strook in het midden is in stretch neopreen zodat hij zich goed aanpast aan je hoofd. Met Air Expulse-systeem: voert de luchtbelletjes af die zich in de kap ophopen. Voorzien van een karabijnhaak zodat je de kap kan vastmaken aan de rechterdij van het pak.

Gelijmd-genaaide assemblage - GBS

De naden van de kap zijn waterdicht dankzij de GBS-methode (glued and blind stitched): het neopreen wordt eerst gelijmd en vervolgens nog eens gestikt voor extra sterkte (de naald doorboort het neopreen niet volledig zodat er geen water kan binnendringen).

Pas de warmte en dikte van je duikpak aan!

Laat de kou niet langer een spelbreker zijn! Stem je thermische bescherming af op de watertemperatuur. Om te vermijden dat je een ander duikpak moet hebben voor verschillende omstandigheden, ontwikkelden we een concept met 5 artikelen die je kan combineren volgens de watertemperatuur.
Op die manier kan je kiezen voor een complete warmte-isolatie met een kap, een neopreen shirt, een top met kap, een ondershorty van 1 mm en een overshorty van 5,5 mm.

Tips om je duikpak te onderhouden

1) Laat je pak na elk gebruik goed weken in wat helder water, zowel de binnen- als de buitenkant.
2) Ontsmet met een antibacterieel product.
3) Goed uitspoelen met helder water.
4) Laat drogen op een brede kleerhanger, uit de zon en in een goed verluchte ruimte.
Let op met de zon, want die verkleurt de delen in textiel van het pak en versnelt de veroudering van neopreen. De ritssluitingen kun je schoonmaken met een tandenborstel en smeren met siliconenvet.

Certificering

Deze duikkap biedt een thermische bescherming die werd getest door het onafhankelijke instituut INPP (Marseille, Frankrijk), dat bevestigde dat de duikkap voldoet aan de geldende norm (NF EN 14225-1:2005).

Garantie

2 jaar

Gewicht

S/M : 0.21 kg
L / XL : 0.24 kg
2XL/3XL : 0.27 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Schuimplastic 100% Rubber Voering 100% Polyamide

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor zwemmen en boardsporten.

TESTS

Ontwikkeld en getest door onze teams en onze technische partner in Hendaye (Frankrijk) om de warmte-isolatie goed te keuren.

Goedgekeurd door

Onze technische partner: Planet Ocean (een PADI-duikcentrum met 5 sterren) gevestigd in het Water Sports Center by DECATHLON in Hendaye, Frankrijk. Het centrum gebruikt het hele jaar door SUBEA-duikmateriaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van SUBEA: vanaf het ontwerp met onze productmanagers, designers en ingenieurs tot de langetermijntesten met de hulp van de duikers van het centrum (zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding).

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook