SUBEA

DIN/INT-adapter voor ademautomaat diepzeeduiken SCD

€24,99
Ref. : 8485007

Ons duikersteam heeft dit accessoire ontworpen voor het omzetten van een DIN-ademautomaat naar een beugel (INT) om te passen op een INT-duikfles (beugel).

Een accessoire dat beslist niet mag ontbreken in je tas met je ademautomaat, zodat je hem steeds kunt gebruiken ongeacht het type flessen in het duikcentrum!

Aantal:
Bezorging:

Niet beschikbaar
Kom alles te weten over onze

Productvoordelen

Modulariteit

Omzetten van een DIN-ademautomaat om te kunnen gebruiken op een INT- beugel.

Technische informatie

Technische kenmerken

Beugel (INT) om te passen op vrouwelijke DIN (G5/8).
Gewicht.

Lengte: 9 cm
Voldoet aan de norm EN 250

Past op elk type ademautomaat, 232 bar of 300 bar.
Opgelet, bij gebruik van deze adapter is alleen een gebruik tot maximum 232 bar mogelijk.

Courant onderhoud

Gebruik nooit solventen of producten op basis van koolwaterstoffen om zelf je ademautomaat te reinigen of te smeren. Gebruik nooit een spuitbus, want de drijfgassen kunnen de kunststoffen aantasten.

Gebruik siliconenvet om de dichtingen te smeren en hun levensduur te verlengen.

Revisie van ademautomaten

Subea-Tribord raadt aan om je ademautomaat om de twee jaar te laten reviseren en minstens één keer per jaar te onderwerpen aan een visuele controle. Beide controles moeten gebeuren door een werkplaats die erkend is door Subea-Tribord.
Na een bijzonder intensief seizoen (meer dan 100 duiken) of een lange periode van inactiviteit wordt een revisie eveneens aanbevolen.

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.294 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdgedeelte van de fles 100% Messing Plug 80% Messing, 20% Polyamide

VOORRAADADVIES

Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen uit de buurt van ozonproducerende bronnen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Om te duiken heb je een duikbrevet nodig.

Goedgekeurd door

Onze technische partner: Planet Océan. Dit duikcentrum met 5 PADI-sterren is gevestigd in de buurt van de hoofdzetel van Tribord. Het centrum gebruikt het hele jaar door Tribord-materiaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van Tribord: van bij het ontwerp met de productmanager, designers en ingenieurs, tot het uitproberen van de prototypes en de tests voor langdurig gebruik met zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook