Dansvoetjes voor modern jazz en hedendaagse dans

9,99
Kleur: Beige roze
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Ons team van gepassioneerde dansers ontwikkelde deze dansvoetjes voor wie zich beter wil kunnen afzetten op de vloer bij hedendaagse dans en jazzdans.

Wil je beter over de vloer glijden zonder schoenen te moeten dragen? Dansvoetjes sluiten goed aan, geven meer steun op de vloer en bieden extra comfort. Geschikt voor kinderen en volwassenen!

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Rekbaar

Soepel en comfortabel, passen zich aan de vorm van je voet aan.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Waar zijn dansvoetjes voor nodig?

Dansvoetjes, ook 'foot undeez' genoemd, zijn nauwelijks te zien maar wel heel nuttig. Ze zitten als een tweede huid en beschermen de voeten tegen oncomfortabel schuren over de dansvloer tijdens choreografieën van hedendaagse dans of jazzdans. Met dansvoetjes kan je sneller dansen en beter afzetten! Ze zorgen er immers voor dat je voeten beter over de vloer glijden en tegelijk bieden ze een zekere slipvastheid zodat je soepeler kan bewegen.

Hoe de juiste maat kiezen?

Het wordt aanbevolen om dansvoetjes te passen voor je ze koopt. Je kunt je ook baseren op deze maattabel:
S = 33/34
M = 35/36
L = 37/38
XL = 39/41

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Stof buitenkant 100% Runderleer

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

Goedgekeurd door

Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve feedback. Zo wisten we welke punten nog beter konden en pasten we de artikelen aan zodat ze perfect voldoen aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze productmanager, alle maten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Dansvoetjes voor modern jazz en hedendaagse dans
Dansvoetjes voor modern jazz en hedendaagse dans
Dansvoetjes voor modern jazz en hedendaagse dans

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN