STAREVER

Dansvoetjes voor modern jazz en moderne dans goudbeige

€12,99
Ref. : 8732256

Ons team ontwikkelde deze dansvoetjes, ook voet-strings genoemd, voor wie meer grip wil op een gladde vloer. Geschikt voor moderne dans en jazzdans.

Wil je beter over de vloer glijden zonder schoenen te moeten dragen? Dansvoetjes sluiten goed aan, geven meer steun op de vloer en bieden extra comfort. Geschikt voor kinderen en volwassenen!

Kleur: Medium golden

  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined
  • XL undefined
Aantal:

Productvoordelen

Rekbaar

Soepel en comfortabel, passen zich aan de vorm van je voet aan.

Technische informatie

Waarom dansvoetjes dragen?

Dansvoetjes, ook voet-strings genoemd, zijn nauwelijks te zien maar wel heel nuttig als bescherming wanneer je op blote voeten danst. Ze voorkomen oncomfortabel schuren en uitglijden tijdens de choreografieën in moderne dans of modern jazz. Met dansvoetjes verbetert je snelheid en kan je beter afzetten! Ze zorgen er immers voor dat je voeten beter over de vloer glijden terwijl je toch een zekere mate van grip behoudt.

Hoe de juiste maat kiezen?

Het wordt aanbevolen om dansvoetjes te passen voor je ze koopt. Je kunt je ook baseren op deze maattabel:
S = 33/34
M = 35/36
L = 37/38
XL = 39/41

Het gevoel van blote voeten ...

Met dansvoetjes kan je op blote voeten dansen, draaien en glijden zonder pijnlijke schuurplekken op je voetzool, dankzij de leren pads onder de voet. Ze sluiten perfect op je voet aan en laten je tenen vrij zodat je goed kan afzetten.
Ze zijn er met mesh in verschillende huidtinten zodat de uitstraling van blote voeten gegarandeerd blijft, zowel tijdens de dansles als tijdens voorstellingen. Licht en ademend zodat je nog altijd het gevoel hebt dat je niets aan je voeten hebt.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Buitenstof 100% Koeienleer

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

Goedgekeurd door

Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve feedback. Zo wisten we welke punten nog beter konden en pasten we de artikelen aan zodat ze perfect voldoen aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze productmanager, alle maten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Dansvoetjes voor modern jazz en moderne dans goudbeige
Dansvoetjes voor modern jazz en moderne dans goudbeige
Dansvoetjes voor modern jazz en moderne dans goudbeige

Video

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook