T-shirt voor bergwandelen dames MH500

€14,99

8612426

Aan de voet van de Mont Blanc ontwikkelde ons team een rekbaar T-shirt dat de transpiratie afvoert, ideaal voor wie regelmatig in de bergen wandelt

Je zal het gerecycled polyester in de hoofdstof kunnen waarderen. De achterkant van de hals is zo gemaakt dat je nek beschermd is tegen de zon en tegen het schuren van je rugzak.

Kleur:

OUDROZE

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Zweetafvoer

Zeer goed ademende stof op de plaatsen waar je het sterkst transpireert

Bewegingsvrijheid

Rekbaar tricot met 17% elastaan voor veel comfort

Lichtgewicht

Slechts 136 g in maat M

Sneldrogend

De stof droogt heel snel wanneer ze nat is van de transpiratie

TECHNISCHE INFORMATIE

Model

Dit T-shirt heeft een sportief, iets aansluitend model om vocht gemakkelijker af te voeren naar buiten. Langer en goed bedekkend rugpand zodat je rugzak nooit over je blote huid schuurt.
Kies je gewone maat, of een maat groter als het T-shirt ruimer mag zitten.

WAAROM KOZEN WE VOOR GERECYCLED POLYESTER?

Door plastic flessen of versleten textiel te recyclen om ons polyester te maken, verminderen we het gebruik van fossiele brandstoffen en tegelijk biedt de stof dezelfde kwaliteit en dezelfde goede eigenschappen om comfortabel te wandelen in de bergen.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

WAAR KOMEN ONZE T-SHIRTS MH500 VANDAAN?

Dit T-shirt werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en vervolgens gemaakt door onze leveranciers in Egypte, Vietnam en Sri Lanka.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze T-shirts en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 83% Polyethyleentereftalaat (PET), 17% Elastaan Inzetstuk 91% Polyamide, 9% Elastaan

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone en droge plek.

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij tot de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen
+ we geven uitleg over de specifieke aard van de producttest (bijv. douche, windtunnel ...)

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Onze teams en een panel van testpersonen (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN