Dameslaarzen 520 - Bruin

69,99
Kleur: Koffie / Koffie / Kardinaalrood
Maat: Maattabel

Aantal:

800 vrouwelijke jagers hebben ons geholpen deze laars te ontwikkelen, voor iedere soort jacht in het bos (behalve stalking).

Stevige regenlaarzen met een hoog comfortgehalte dankzij de binnenzool van 4 mm. Dankzij de plooi opzij kun je de laarzen makkelijker aantrekken en passen ze mooi aan rond je kuiten.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Bestand tegen wilde vegetatie

Het rubber en de assemblage maken de laarzen beter bestand tegen de vegetatie.

Anatomisch ontwerp

Verstelbare plooi opzij om de laars perfect te doen aansluiten rond je kuit.

Fit

De enkel wordt ondersteund in al je bewegingen door de versteviging achteraan.

Gebruikerscomfort

De binnenzool van polyurethaanschuim is 4 mm dik.

Grip

Zool met profiel van 5 mm diep en groeven zodat je niet uitglijdt.

Gebruiksgemak

Randje achteraan om gemakkelijk en snel uit te trekken.

TECHNISCHE INFORMATIE

Duurzaam model dat lang meegaat

Onze jachtlaarzen 500 voor dames zijn voorzien van een schacht van meerlaags natuurrubber (dat goed bestand is tegen scherpe takken en doornen van de begroeiing), een versteviging bij de wreef en een zool van 100% rubber. Hierdoor kun je met dit model probleemloos in het bos of op moeilijke paden wandelen, en je tijdens de jacht tussen dichte begroeiing met wilde plantengroei zoals braamstruiken, steekbrem en andere doornstruiken begeven.

Een laars ontwikkeld in samenwerking met vele vrouwelijke jagers

Bijna 800 vrouwelijke jagers, die in verschillende regio's en gebieden actief zijn, hebben meegewerkt om het damesgamma van Solognac te ontwikkelen. Na meerdere werkvergaderingen en rondetafelgesprekken hebben dertig dames onder hen meegewerkt aan de ontwikkeling van dit model. De rode draad van het ontwerp? De laarzen moesten een ergonomische vorm hebben, aangepast aan de vrouwelijke lichaamsbouw ter hoogte van de kuit, de enkel en de wreef, om comfort te bieden op alle soorten terrein.

Aanpasbaarheid: een essentieel punt waar we bij deze jachtlaarzen voor dames beslist aandacht voor hadden

In deze laarzen blijven je voeten beschermd, zodat jij je volledig op je passie kunt storten. Dit damesmodel heeft een plooi opzij, zodat het zo goed mogelijk aansluit rond je kuit. Ook belangrijk: dankzij deze plooi kun je de laarzen makkelijker aan- en uittrekken. Je kunt ze gemakkelijk aanspannen en weer losmaken.

Comfortabele en soepele laarzen, aangenaam om te dragen. Een must voor je voeten!

Deze laarzen sluiten perfect aan om je voet goed te stabiliseren. Ook je enkel wordt ondersteund dankzij de versteviging achteraan. De laarzen zitten als gegoten. Dit ergonomische model heeft ook een diep profiel van 5 mm voor een optimale grip, een betere slipvastheid en afvoer van modder.De breedte van het profiel, de positie en de plaatsing vergemakkelijken het afrollen van de voet en het schoonmaken.

Volg ons onderhoudsadvies om ervoor te zorgen dat je laarzen soepel blijven en lang meegaan

We begrijpen dat je al staat te popelen om onze laarzen te dragen en te testen. Wil je ze ook goed onderhouden, maak ze dan na elk gebruik schoon met water en/of pH-neutrale zeep (gebruik geen harde borstel of schuurspons). Droog ze daarna af met een doek of laat ze drogen in een goed geventileerde ruimte, ver van warmtebronnen. Berg ze goed rechtop weg, zonder vouwen. Zo vermijd je dat het rubber beschadigd raakt en barst ter hoogte van de vouwen.

HOE KUN JE JE LAARZEN GOED BESCHERMEN?

Om je rubberlaarzen het hele jaar door te beschermen, raden we aan om een paar keer per jaar de schacht in te spuiten met een spray op basis van siliconen (op onze website vind je een spray voor het onderhoud van laarzen). De siliconen vormen zo een beschermende laag tussen de buitenkant en het rubber, waardoor de levensduur van het product wordt verlengd. Bewaar je laarzen rechtop, op een droge en bij voorkeur goed geventileerde plaats.

Wist je dit?

Dankzij het polyurethaanschuim in de laarzen wordt zweet op de voeten gemakkelijker opgenomen. Zo kun je langer blijven jagen en rondlopen in optimaal comfort.

Aanvullende informatie per maat: gewicht per paar, totale hoogte en hoogte binnenkant laars

36: 1,60 kg; (tot. hoogte: 38,5 cm; hoogte binnen: 35 cm)
37: 1,65 kg; (tot. hoogte: 39 cm; hoogte binnen: 35,5 cm)
38: 1,70 kg; (tot. hoogte: 39,5 cm; hoogte binnen: 36 cm)
39: 1,75 kg; (tot. hoogte: 40 cm; hoogte binnen: 36,5 cm)
40: 1,80 kg; (tot. hoogte: 40,5 cm; hoogte binnen: 37 cm)
41: 1,85 kg; (tot. hoogte: 41 cm; hoogte binnen: 37,5 cm)

Het kleine detail dat het verschil maakt?

Een lus aan de achterkant om het riempje op zijn plaats te houden na het afstellen van de plooi.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 100% Natuurlijk rubber - latex Behuizing 100% Rubber - Styreen-butadieen-rubber(SBR) - Latex Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Tenir éloigné du feu.

AFBEELDINGEN

Dameslaarzen 520 - Bruin
Dameslaarzen 520 - Bruin
Dameslaarzen 520 - Bruin
Dameslaarzen 520 - Bruin

VIDEO

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN