Cropped top voor fitness gemiddelde ondersteuning 540

19,99 −25%
14,99
Kleur: Beetroot
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

We ontwikkelden dit sporttopje voor activiteiten met gemiddelde impact: cardioboksen, dansworkouts en steppen.

Kort sporttopje dat gemiddelde ondersteuning biedt, in een ademende stof en met uitneembare schuimvullingen. Combineer het met een legging uit deze collectie voor een trendy en sportieve look.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

GEMIDDELD: vermindert de beweging van de borsten met 36,6%* bij medium impact activiteiten.

Zweetafvoer

Blijf droog tijdens de inspanning dankzij de ademende en sneldrogende stof.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Met uitneembare schuimvullingen

Het korte sporttopje 540 biedt gemiddelde ondersteuning en heeft twee uitneembare schuimvullingen.

Een sporttopje voor activiteiten met gemiddelde impact

Het korte sporttopje 540 is ideaal voor cardiofitness met gemiddelde impact* (cardioboksen, dansworkouts, steppen).

* vermindert schokken met 36,6% t.o.v. een gewone beha bij activiteiten met gemiddelde impact.

Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting om je borsten te beschermen

Je borsten zijn kwetsbaar en worden bijna uitsluitend ondersteund door de huid. Tijdens het sporten worden ze veel zwaarder belast dan in het dagelijks leven. Ongeacht je cupmaat of leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot vijf keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. Een sportbeha geeft ze de nodige ondersteuning en comfort tijdens je fitnessactiviteit. Hij beschermt ze tegen schokken, pijn en voortijdige verslapping.

Kies de juiste ondersteuning: niet te weinig, niet te veel

Tijdens het sporten worden de huid en het bindweefsel van je borsten uitgerekt. Zonder voldoende ondersteuning riskeer je pijn of voortijdige verslapping. Toch kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je cupmaat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om je borsten te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te veranderen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sportactiviteit

We ontwikkelden onze sportbeha's met drie verschillende ondersteuningsniveaus naargelang de sport die je beoefent: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten weinig bewegen (pilates, stretching, spiertraining …); gemiddelde ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen (dansworkouts, cardiotraining ...); veel ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten veel bewegen (steppen, trainen op een loopband, trampolinespringen ...).

Hoe kies je de juiste behamaat?

De juiste behamaat garandeert ondersteuning en comfort. Om je maat te bepalen, neem je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder dat je een beha draagt): ga voor een spiegel staan; hou het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten; Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen.

Aan de hand van die omtrek vind je in de maattabel je juiste behamaat.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontworpen?

Ons team ontwikkelde de sportbeha's van DOMYOS om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden. We gebruiken geen beugels om het risico's op letsel en druk op de lymfeklieren te vermijden. We beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie). We geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren voor meer draagcomfort en een aanzienlijk lager risico op irritatie.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

Alle modellen worden gevalideerd in onze labs met een test van het ondersteuningsniveau die de afname meet van de bewegingsversnelling van de borst tijdens het sporten*. De modellen worden beoordeeld en daarna gerangschikt van 1 tot 5: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning en 5 voor veel ondersteuning.
*De fitnessbeha's van DOMYOS garanderen dat je borsten minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. Minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.

Worden de producten van DECATHLON voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test".
En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van elk product wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Elk product krijgt een score van A tot E, zodat jij heel snel ziet welke producten het best scoren op milieuvlak. We vergelijken producten van dezelfde aard om de score van elk product te bepalen. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 70% Polyamide, 30% Elastaan Hoofdvoering 90% Polyester, 10% Elastaan Tweede voering 76% Polyamide, 24% Elastaan Elastische strook 61.5% Polyester, 38.5% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Cropped top voor fitness gemiddelde ondersteuning 540
Cropped top voor fitness gemiddelde ondersteuning 540

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN