COMPLEET SKATEBOARD CP500 FURY MAAT 8,25"

€99,99

8644584

Dit complete skateboard in FSC-gecertificeerd esdoornhout werd ontwikkeld door onze skateteams en is ideaal om vorderingen te maken en je te vervolmaken in street of ramp.

Deck in 100% Canadese esdoorn voor een uitstekende kwaliteit en langdurige pop. Brede en licht opstaande nose en tail. Medium concave. Ideaal voor street en carving. Fury-trucks, wielen 52 mm 101A

Kleur:

Pastel munt

Maat:

Maattabel
8,25
Thuisbezorging:

2 tot 3 werkdagen

Beschikbaar
Ophalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Stuiteren

Deck van 7 houtlagen, 100% Canadese esdoorn voor een heel goede pop.Henkel-lijm.

Precisie

Medium concave voor een goede veelzijdigheid (street en ramp)

Glijvermogen

ABEC 7-lagers en wielen van 101A, perfect voor het skatepark (glad beton).

Wendbaarheid

Een board met Fury Evo 2-trucks (soft bushing 88A). PU SHR-wielen 52 mm

Veelzijdigheid

De maat van 8.25 inch is tegelijkertijd stabiel en wendbaar

Stevigheid

Het koudgeperste hout en de gekozen lijm leveren een stevig resultaat op.

TECHNISCHE INFORMATIE

Deck van het skateboard CP500

Afmetingen: 8,25" x 31,9"
medium concave, brede en goed opstaande nose (voorkant) en tail (achterkant) om tricks te doen.
Het deck in 100% FSC-gecertificeerd Canadees esdoornhout is erg stevig en gaat lang mee. Canadese esdoorn is de meest geschikte houtsoort voor skateboards: het is hard, compact en licht.We gebruiken FSC-gecertificeerd hout (Forest Stewardship Council).

Wielen en lagers

Samenstelling van de wielen: 100% Super Hi-Rebound polyurethaan. Ideaal voor street en skatepark (beton) en om te sliden. Goed resistent tegen flat spots.
Maat: 52 mm.
Hardheid: 101A.
ABEC 7-lagers.

De trucks (de ophanging van de wielen)

Het deck van ons skateboard CP500 is uitgerust met trucks van het Amerikaanse merk FURY. De Fury EVO 2-trucks hebben een basis gesmeed in aluminium en rubbers in polyurethaan met hardheid 88A.
Die trucks garanderen dat je het skateboard uitstekend kan besturen, zelfs bij hoge snelheid. Ze draaien vlot en geven een uitstekend glijvermogen bij grinden.Omdat de trucks het onderdeel zijn dat de skater het langst zal houden, is het interessant om te investeren in een board met trucks van goede kwaliteit.

Materiaal

We gebruiken FSC-gecertificeerd hout (Forest Stewardship Council).

Hoe worden onze artikelen getest?

Onze skateboards worden getest in het lab. Met die tests kunnen we bevestigen dat onze skateboards beantwoorden aan de normen, maar we doen ook slijtagetests. Die tests in het lab worden aangevuld met tests op het terrein, soms met metingen, soms door te luisteren naar de ervaringen van gebruikers die het artikel zwaar op de proef stellen.
Hiervoor doen we een beroep op onze community van enthousiaste en veeleisende ambassadeurs, Decathlon-medewerkers van overal ter wereld.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Plank 100% Hardwood - From Sustainable Forestry Assen 80% Aluminium, 20% Staal Skatewieltjes 100% Polyurethaan Ondersteuning 100% Staal Schroeven 100% Staal

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en koele plek, beschermd tegen vocht. Nooit in contact brengen met water en niet opbergen op een vochtige plaats zoals de koffer van de auto in de winter.

TESTS

Onze skateboards worden getest in het lab. Met die tests kunnen we bevestigen dat onze skateboards beantwoorden aan de normen, maar we doen ook slijtagetests. Die tests worden aangevuld met tests in gebruik, sommige met metingen, andere op basis van de indrukken van testers die onze artikelen zwaar op de proef stellen. Daarvoor doen we een beroep op onze community van enthousiaste en veeleisende ambassadeurs, Decathlon-medewerkers van overal ter wereld.

Goedgekeurd door

Ontwikkeld en goedgekeurd door onze community van ambassadeurs en technische partners. Dit zijn skaters die bij Decathlon werken, overal ter wereld, en dezelfde passie voor skateboarden delen.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN