Basketbalschoenen kinderen beginners SE100 zwart

24,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Deze basketbalschoen werd ontwikkeld voor jongens en meisjes die beginnen met basketbal.

Deze basketbalschoen kan een kind zo aan- en uittrekken, dankzij de slimme combinatie van elastieken en klittenbanden. De voet zit goed vast, geen last meer van veters die loskomen op het veld.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Gemakkelijk aan en uit

Geen gedoe met veters! Gemakkelijk en snel voor je kind!

Fit

Hoog model met klittenbandstrap, blijft goed aan de voet zitten.

Demping

Zool met geïnjecteerd schuim (EVA) aan de hiel.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom deze basketbalschoenen kiezen voor je kind?

Geen gedoe meer met veters! Zo kan je kind meteen zelfstandig de schoenen aan- en uittrekken. Gewoon de klittenbandstrap bovenaan openen, de voet in de schoen schuiven en de strap weer sluiten. En dan snel het veld op! Het is niet langer nodig om een training of wedstrijd stil te leggen om de veters te strikken, en bovendien is het risico op valpartijen veel kleiner! En je kunt ervan op aan dat de klittenband en de elastieken alle nodige steun bieden voor de voeten van je kleine kampioen(e)!

Wie ontwikkelt het assortiment voor kinderen?

Tarmak, dat is een bevlogen team dat producten ontwikkelt speciaal voor basketbal. Het hele schoenenassortiment is ontworpen en ontwikkeld met oog voor de meest veeleisende basketbalspelers en -speelsters, zodat ze ten volle kunnen genieten van hun trainingen en wedstrijden.

Wist je dat alle Tarmak-producten in echte speelomstandigheden worden getest?

Het productontwikkelingsteam van TARMAK is gevestigd in Noord-Frankrijk. Onze ontwikkelaars werken voortdurend aan de verbetering van onze artikelen, zodat we steeds beter kunnen voldoen aan de verwachtingen van sporters. Alle modellen worden gedurende verschillende weken getest door veeleisende sporters, in echte omstandigheden, en we passen ze voortdurend aan op basis van feedback van onze klanten.

DE JUISTE UITRUSTING KIEZEN, TRAINEN ... ONTDEK AL ONZE SPORTADVIEZEN VOOR BASKETBAL!

Tarmak staat je van A tot Z bij in het basketballen, of je nu net begint of regelmatig speelt. Ontdek al onze sportieve tips om te trainen, je uitrusting aan te schaffen en alleen of samen met anderen te spelen!
https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 95% Polyurethaan, 5% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Behuizing 100% Rubber

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge plaats. Na gebruik uit je sporttas halen.

GEBRUIKSAANWIJZING

We raden af om deze schoenen in de wasmachine te stoppen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas.

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN