Sweatvest voor peuters Basic blauw camel

€13,99

8669464

Je kleuter vindt zichzelf al groot en wil absoluut zichzelf aankleden? Dat komt goed uit, want dit warme sweatvest is heel makkelijk aan te trekken. En dan snel gaan ravotten!

Je kind wil zichzelf aankleden, maar (al te) vaak is de ochtendrush een race tegen de klok? Daarom ontwikkelden we dit warme sweatvest met een rits die je kind makkelijk zelf dicht kan doen.

Kleur:

OKER / Navyblauw / Eggshell

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Helpt autonomie te ontwikkelen

Label om te zien wat de voor- en achterkant is, handig voor kleuters

Makkelijk te openen / sluiten

Grote rits en sluiting aangepast aan kleine handjes, je kind kan het zelf!

Warmte

Het sweatvest is het extra laagje dat je kind warm houdt zodat het geen kou vat!

Rekbaar

Makkelijk aan te trekken en veel bewegingsvrijheid dankzij de sweatstof

Zachtheid

Heel soepele en zachte stof

TECHNISCHE INFORMATIE

Producttests

Onze productontwikkelaars selecteren alle stoffen en afwerkingen met de grootste zorg: geen vezels of kleurstoffen die risico's inhouden, geen elementen die kunnen worden ingeslikt (knopen, koordjes, strass ...). We controleren ook streng dat onze kleding geen materialen bevat die giftig zijn als een kind ze in de mond stopt. We gaan verder dan wat de normen eisen, en denken aan elk element, want voor ons staat de veiligheid van je kind voorop. Die details maken het verschil!

Ontwikkeling van het kind

Bij de productontwikkeling laten we ons bijstaan door een psychomotorisch therapeut om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van zelfstandigheid bij kinderen en hoe kinderkleding hierbij kan helpen. "Het is belangrijk dat het kind niet ontmoedigd raakt. Kijk welke dingen je kind al aankan en laat het die zoveel mogelijk zelf doen, door de herhaling zullen ze uiteindelijk een automatisme worden", vertelt Agathe, psychomotorisch therapeut en onze partner

Het kind helpen om zichzelf te leren aankleden

Hoe doen we dat? Met ritsen die gemakkelijk te sluiten zijn, een wijde halsopening zodat je kind een trui zelf over het hoofd kan trekken zonder verstrikt te raken, visuele markeringen zodat je kind weet wat links/rechts en voorkant/achterkant is... Al die kleine dingen helpen je kind om stap voor stap zelfredzaam te worden en zich helemaal zelf aan te kleden.

Voor peuter- en kleutergym

Wil je je kleintje laten sporten, spelen, bewegen en nieuwe dingen laten ontdekken?
Peuter- en kleutergym, een allereerste kennismaking met sport, stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van je kind en laat je kampioen in de dop vooral veel plezier beleven!
Het is een speelse activiteit voor kinderen van 1 tot 6 jaar, in de vorm van een uitdagend parcours gebouwd met aangepast materiaal.

De voordelen van peuter- en kleutergym

Doet je kind aan peuter- of kleutergym? Dit mag er dan wel uitzien als gewoon wat spelen, maar wist je dat die activiteit de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen stimuleert. Door de verschillende activiteiten en nieuwe indrukken leert je kleintje het evenwicht bewaren, ontwikkelt het de motoriek en coördinatie en leert het heel eenvoudig begrijpen welke mogelijkheden het lichaam allemaal biedt! Een goede manier om het zelfvertrouwen te stimuleren.

Wat trek ik mijn kind aan voor de peuter- en kleutergym?

Domyos heeft alles wat je kleintje nodig heeft om comfortabel te bewegen: T-shirt, broek, legging en sweatvest! Doel is dat het kind niet wordt gehinderd in bewegingen, dat het zich comfortabel voelt en niet de hele tijd aan een broek of T-shirt moet sjorren.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 50% Katoen, 47% Polyethyleentereftalaat (PET), 3% Elastaan Ribstof 96% Katoen, 4% Elastaan

TESTS

Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Sweatvest voor peuters Basic blauw camel
Sweatvest voor peuters Basic blauw camel
Sweatvest voor peuters Basic blauw camel
Sweatvest voor peuters Basic blauw camel

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden