KIPSTA

Barrio bal voor straatvoetbal maat 4

€17,99
Ref. : 8733516

Ontworpen voor voetballers en straatvoetballers die op hard en schurend terrein spelen (beton, asfalt, kort kunstgras, tapijt).

Domineer met de BARRIO, een bal speciaal gemaakt voor street football. Of je nu speelt op een pleintje, op de speelplaats, of op straat bij je thuis, deze bal kan je coolste dribbels aan.

Kleur: Zilvergrijs

Maattabel
4
Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Levensduur

Robuust materiaal en weggestopte stiksels, voor een langere levensduur.

Precisie

Kleinere maat en semi-gecontroleerde stuit, voor snel en technisch spel.

Luchtretentie

Optimaal drukbehoud dankzij de binnenbal in butyl en rubber.

Balgevoel

Toplaag in 100% PU, om stevigheid te koppelen aan spelcomfort.

Technische informatie

Het BARRIO-project: de start van een saga rond Street Football.

Uit ontmoetingen met bevlogen en legendarische straatvoetballers ontstond BARRIO, ons project om deze sport te promoten.
Of je nu Street Football, Street Soccer of straatvoetbal zegt, deze vorm van voetbal is de meest vrije én de meest beoefende ter wereld. Er zijn al tal van mooie verhalen uit ontsproten.
Als jij je enkel laat tegenhouden door het donker, treed dan zeker toe tot de BARRIO-saga.

Een ontwerp 'made in street'

In samenwerking met het bekende straatvoetbalteam S3 Freestyle hebben we op de sociale media een wedstrijd gelanceerd om een ontwerp te bedenken voor onze eerste bal voor Street Football.
Op basis van de ingediende ontwerpen maakten we een lijst van 20 kanshebbers, waar iedereen op mocht stemmen. Duizenden mensen brachten hun stem uit, en uiteindelijk was het @haniazg die met zijn ontwerp voor de Barrio-print als winnaar uit de bus kwam.
Vervolgens gingen onze ontwikkelaars met dat ontwerp aan de slag om er een bruikbare print van te maken.

Een uniek ontwerp, voor een maximale spelbeleving

Als echte fans van Street Football gingen we op zoek naar straatvoetballers om met ze te praten, naar ze te luisteren én ... samen te spelen. Op die manier konden we elke eigenschap van deze bal tot in de puntjes uitwerken en hem perfect geschikt maken voor voetbal op beton, asfalt, kort kunstgras en tapijt.
De wat kleinere maat, de gemiddelde opstuit (hoger dan een zaalvoetbal, lager dan een klassieke veldvoetbal) en de stevige, getextureerde toplaag wordt deze bal geheid je beste kompaan op het terrein.

Een bal die asfalt weerstaat

Om de stevigheid van deze bal op schurende ondergronden zoals beton, asfalt, kort kunstgras en tapijt te valideren en te verbeteren, hebben we een hele rist verschillende materialen getest, volgens een uniek protocol: we hebben elk prototype 100 keer aan 120 km/u afgevuurd op de asfalten ondergrond van het straatvoetbalterrein in ons ontwerpcenter. Op die manier konden we bepalen welk materiaal het best bestand is tegen schuren.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Behuizing 70% Droog rubber, 30% Styreen-butadieenrubberlatex Buitenschaal 60% Polyurethaan, 30% Rubber - Ethyleen Propyleen Diene Monomeer (EPDM), 10% Polyester

VOORRAADADVIES

Berg de bal na gebruik op in een droge, goed geventileerde ruimte.

TESTS

Buiten getest op schurende ondergronden zoals asfalt, beton, kort kunstgras en tapijt

Goedgekeurd door

Voor spelers op zoek naar snelheid, precisie en stevigheid op straatvoetbalvelden.

ONDERHOUDSADVIES

De naald bevochtigen.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook