Balletmaillot voor meisjes omvormbaar roze

9,99
Kleur: LICHT ROZE
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Ons team van gepassioneerde dansers ontwikkelde deze omvormbare maillot die ervoor zorgt dat je snel bij je voeten kunt. Voor ballerina's van elk niveau.

Op zoek naar een omvormbare roze maillot? Dankzij de opening in de voetzool kan je deze maillot dragen zoals je wil en gemakkelijk je teenbescherming aanbrengen als je pointes draagt.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Rekbaar

De snit en de stof zijn geschikt voor grote bewegingen.

Zachtheid

Kruisje gevoerd met katoen voor meer comfort

Veelzijdig

Opening waardoor je tijdens de les snel je voet uit de maillot kunt halen.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoeveel denier?

Maillot van 80 denier.

Waarom een omvormbare maillot dragen?

Deze maillot met een opening in de voetzool is bijzonder praktisch en comfortabel, je kan hem dragen zoals je wil. Je kan de tenen bloot laten als je op pointes danst, handig wanneer je teenbescherming gebruikt. Door de opening maak je er ook snel een voetloze maillot van zodat je gemakkelijk bij je tenen komt om ze te verzorgen.

Een productieproces met meer respect voor het milieu!

Bij het verven van textiel worden enorm veel water, chemicaliën en energie verbruikt. En toch houden we allemaal van kleurrijke kleding. Om die milieu-impact dus te beperken, gebruiken we de dope dye-techniek, die erin bestaat dat de kleurstoffen in poedervorm al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd (en dus niet door onderdompelen in verfbaden zoals bij de gebruikelijke verftechniek). Op die manier beperken we het verbruik en de lozing van afvalwater wanneer we onze stoffen kleuren.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 92% Polyamide, 8% Elastaan Koppelplaat 82% Katoen, 18% Polyamide

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

Goedgekeurd door

Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze kleding tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve commentaar. Zo wisten we welke punten nog beter konden en pasten we de artikelen aan zodat ze perfect beantwoorden aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze product manager, alle maten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN