Afritsbroek voor wandelen voor kinderen MH500 2-6 jaar

€17,99

8664502

Onze ontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, bedachten deze afritsbroek speciaal voor het wandelcomfort van je kind!

De perfecte wandelbroek voor je kind. Deze broek is technisch, slim, ademend en licht, en je kind zal het geweldig vinden om zelf de pijpen eraf te ritsen!

Kleur:

Storm blauw / Woestijnroze

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Modulariteit

Broek om te vormen tot short dankzij de ritsen. Verstelbare taille.

Sneldrogend

Snel droog dankzij de polyesterstof.

Anatomisch ontwerp

Taille verstelbaar met een handig knopensysteem.

Eenvoudig onderhoud

Machinewas op 30 °C, drogen aan de waslijn of in de droger op lage temperatuur.

Stevigheid

Stevig materiaal. Knieverstevigingen. 2 jaar garantie.

TECHNISCHE INFORMATIE

Stevige materialen

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleecestof niet gaat pluizen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurbehoud: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Slijtagetest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Technische details

Verstelbare taille zodat de short perfect op maat van je kind is aan te passen. 2 steekzakken, 1 zijzak. Om te vormen tot short dankzij de ritsen aan de pijpen, om de broek aan te passen aan het weer of aan de intensiteit van de wandeling.

ONZE VISIE

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om onze planeet te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet duurzaam maar we werken er elke dag aan om het milieuvriendelijker te maken: repareerbaarheid en duurzaamheid staan centraal bij alle producten die we ontwikkelen.

WAAR KOMEN ONZE BROEKEN VANDAAN?

Deze broek werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Vietnam.
Die partners kunnen bogen op uitvoerige knowhow in de productie van broeken. We werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Ze zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyamide Zak 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van warmtebronnen.

TESTS

Het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Rijsel, draagt ook bij aan de vernieuwing en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Hier zetten ze in op 4 thema's die elk hun plaats en technologische tools hebben:
Lichaamsbouw (vooral dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden