DOMYOS

Ademende basic fitnessbroek voor heren regular fit marineblauw

€16,99
Ref. : 8569365

Start je (opnieuw) met fitness? Deze praktische en comfortabele broek biedt je veel bewegingsvrijheid.

Voor jou hebben we aan alles gedacht: een rekbare stof om vrij te bewegen, rekbaar en luchtig inzetstuk in het kruis, twee praktische zakken met rits… Deze broek mag je niet missen!

Kleur: Asfaltblauw / Asfaltblauw

Maattabel
  • S / W30 L33 undefined
  • M / W32 L33 undefined
  • L / W34 L34 undefined
  • XL / W37 L34 undefined
  • 2XL / W41 L34 undefined
  • 3XL / W44 L34 undefined
Aantal:

Productvoordelen

Zweetafvoer

Blijf droog! De stof droogt snel en voert de transpiratie snel af.

Sneldrogend

Droogt snel, strijken is niet nodig. Lekker makkelijk!

Lichtgewicht

De stof weegt slechts 118 g/m²!

Rekbaar

Beweeg ongehinderd dankzij het model en de rekbare stof!

Technische informatie

Gemaakt voor fitness

In fitness zijn er geen regels, ieder traint op hun eigen manier. Maar bewegen doen we allemaal! Ons doel? Producten ontwikkelen die je optimaal ondersteunen: die je bewegingsvrijheid bieden, technisch zijn, comfortabel zitten en mooi zijn... Alles moet kloppen, niets wordt aan het toeval overgelaten! Ons hele productontwikkelingsteam, van productmanager tot ingenieurs en stylisten, komt in actie om jou het beste van het beste te bieden voor fitness.

Wordt de fitnesskleding getest voor verkoop?

Ja, natuurlijk! Al onze stoffen worden aan een strenge testprocedure onderworpen. Het doel? Je comfort, veiligheid en stevigheid garanderen. Dit product begint aan zijn lange tocht in de labs. Daar wordt het getest op wasbestendigheid, kleurvastheid... Maar daar blijft het niet bij! Vervolgens wordt het in echte omstandigheden getest, door sporters zoals jij. Als het op alle punten groen licht krijgt, komt jouw favoriete product uiteindelijk in de winkelrekken terecht.

En als ik niet tevreden ben over mijn artikel?

Dat vinden we heel jammer! Maar als je niet helemaal tevreden bent over dit artikel, is het eenvoudig: breng het terug! We ruilen het om of betalen je terug.Kleine verduidelijking: alleen nieuwe producten kunnen worden teruggebracht!

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Inzetstuk 100% Polyester

TESTS

Deze fitnessbroek heeft een hele reeks tests ondergaan voordat je ze hier kon vinden! Wastests, droogtests… Onze teams hebben samen met een extern laboratorium gecontroleerd of het product aan al onze kwaliteitseisen voldoet. Zo gaan we na of de broek goed haar model en kleuren behoudt zodat jij er heel lang plezier van hebt!

Video

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook