Ademend en licht T-shirt voor kinderen 500 marineblauw

8,99
Kleur: Navyblauw / Navyblauw
Maat: Maattabel

Om hun motoriek goed te kunnen ontwikkelen, moeten kinderen ongehinderd kunnen bewegen. Kies daarom dit T-shirt voor je kleine kampioen!

Ademend, rekbaar, licht ... dit technische T-shirt is ideaal om je kind ongehinderd een parcours te laten afleggen bij kleutergym. Een perfect T-shirt voor de psychomotorische ontwikkeling van je kind.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Helpt autonomie te ontwikkelen

Wijde halsopening en rekbare stof om makkelijk aan te trekken

Zweetafvoer

Voert de warmte af, droogt snel ... de huid van je kind blijft aangenaam droog!

Rekbaar

Maximaal rekbaar voor een volledige bewegingsvrijheid!

Afschermend

Lang op de rug zodat de onderrug van je kleintje goed bedekt blijft

Zachtheid

Heel zachte gemoltoneerde stof, heerlijk comfortabel voor je kind

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Producttests

Onze productontwikkelaars selecteren alle stoffen en afwerkingen met de grootste zorg: geen vezels of kleurstoffen die risico's inhouden, geen elementen die kunnen worden ingeslikt (knopen, koordjes, strass ...). We controleren ook streng dat onze kleding geen materialen bevat die giftig zijn als een kind ze in de mond stopt. We gaan verder dan wat de normen eisen, en denken aan elk element, want voor ons staat de veiligheid van je kind voorop. Die details maken het verschil!

Ontwikkeling van het kind

Bij de productontwikkeling laten we ons bijstaan door een psychomotorisch therapeut om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van zelfstandigheid bij kinderen en hoe kinderkleding hierbij kan helpen. "Het is belangrijk dat het kind niet ontmoedigd raakt. Kijk welke dingen je kind al aankan en laat het die zoveel mogelijk zelf doen, door de herhaling zullen ze uiteindelijk een automatisme worden", vertelt Agathe, psychomotorisch therapeut en onze partner

Het kind helpen om zichzelf te leren aankleden

Hoe doen we dat? Met ritsen die gemakkelijk te sluiten zijn, een wijde halsopening zodat je kind een trui zelf over het hoofd kan trekken zonder verstrikt te raken, visuele markeringen zodat je kind weet wat links/rechts en voorkant/achterkant is... Al die kleine dingen helpen je kind om stap voor stap zelfredzaam te worden en zich helemaal zelf aan te kleden.

Voor peuter- en kleutergym

Wil je je kleintje laten sporten, spelen, bewegen en nieuwe dingen laten ontdekken?
Peuter- en kleutergym, een allereerste kennismaking met sport, stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van je kind en laat je kampioen in de dop vooral veel plezier beleven!
Het is een speelse activiteit voor kinderen van 1 tot 6 jaar, in de vorm van een uitdagend parcours gebouwd met aangepast materiaal.

De voordelen van peuter- en kleutergym

Doet je kind aan peuter- of kleutergym? Dit mag er dan wel uitzien als gewoon wat spelen, maar wist je dat die activiteit de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen stimuleert? Door de verschillende activiteiten en nieuwe indrukken leert je kleintje het evenwicht bewaren, ontwikkelt het de motoriek en coördinatie en leert het heel eenvoudig begrijpen welke mogelijkheden het lichaam allemaal biedt! Een goede manier om het zelfvertrouwen te stimuleren.

Wat trek ik mijn kind aan voor de peuter- en kleutergym?

Domyos heeft alles wat je kleintje nodig heeft om comfortabel te bewegen: T-shirt, broek, legging en zelfs een vestje! Doel is dat het kind niet wordt gehinderd in bewegingen, dat het zich comfortabel voelt en niet de hele tijd aan een broek of T-shirt moet sjorren. Afhankelijk van het niveau is de kleding meer of minder technisch.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 54% Acryl, 38% Viscose, 8% Elastaan Inzetstuk 78% Polyester, 22% Elastaan

TESTS

Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Ademend en licht T-shirt voor kinderen 500 marineblauw
Ademend en licht T-shirt voor kinderen 500 marineblauw
Ademend en licht T-shirt voor kinderen 500 marineblauw
Ademend en licht T-shirt voor kinderen 500 marineblauw
Ademend en licht T-shirt voor kinderen 500 marineblauw

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN