Activity tracker Charge 4 zwart

€119,99

Kleur:

ZWART

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

De Fitbit CHARGE 4 is een activity tracker die je begeleidt in het dagelijkse leven en tijdens het sporten. Hij is uitgerust met gps en hartslagmeting aan de pols.

Laat elke minuut tellen: bereik je doelen, leer je lichaam beter kennen en krijg meer inzicht in je dagelijkse activiteit

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Activity tracker, gps, hartslagmeting (pols), muziek, betalen, slaap, ...

Autonomie

- De batterij gaat tot 7 dagen mee - 5 uur wanneer de gps actief is

Waterdicht

Waterdicht tot 50 m

Connectiviteit

Met de Charge 4 kan je veilig betalen in miljoenen winkels

TECHNISCHE INFORMATIE

Steeds verder

- Ingebouwde gps: gebruik de ingebouwde gps als je gaat hardlopen, fietsen of wandelen om je snelheid en afstand op te volgen,

- Continue monitoring van je hartslag: gebruik de hartslagregistratie om te weten hoeveel calorieën je verbrandt, om optimaler te sporten en de intensiteit van je inspanning te meten zodat je je doelen bereikt.

- Minuten in actieve zone
Een trilsignaal geeft aan wanneer je tijdens een training je doelhartslagzone bereikt

Laat elke minuut tellen

- Kaart met trainingsintensiteit: na een sessie buiten kan je via de Fitbit-app je hartslagzones op het traject bekijken en je vorderingen beter opvolgen.
- HARTSLAGZONES: gebruik je gepersonaliseerde hartslagzones (vetverbranding, cardiotraining of maximale hartslag) om in real time de intensiteit van je inspanning aan te passen.

- Rusthartslag: draag de Charge 4 dag en nacht om je hartslag in rust te registreren

Beter slapen is beter leven

Verbeter je slaaproutine dankzij je persoonlijke slaapscore in de Fitbit-app, een opvolging van je slaap met de tijd die je doorbracht in elke fase en nog meer gegevens.

Grenzeloze motivatie (1/2)

- Stem je trainingen af op je doel: kies een van je favoriete sportactiviteiten en leg een doel vast, volg daarna je vorderingen op in reële tijd.
- Follow-up van dagelijkse activiteit: ontdek en volg je dagelijkse activiteiten om de impact ervan te beoordelen: aantal stappen, afgelegde afstand, aantal trappen, verbrande calorieën en nog meer.
- Aanmoedigingen om meer te bewegen: stimuleer jezelf om minstens elk uur op te staan en 2-3 minuten rond te lopen, op de dagen en uren die je zelf instelt

Grenzeloze motivatie (2/2)

- Herkent automatisch diverse sporten: hardlopen, zwemmen, tennis… vanaf nu tellen al je sportactiviteiten mee dankzij de intelligente en automatische SmartTrack-functie.

- Waterbestendig: de Charge 4 is waterdicht tot 50 m zodat je ook je zwemprestaties kan opvolgen met statistieken als duur van de training, aantal baantjes en aantal verbrande calorieën.
- Gepersonaliseerde ademhalingsoefeningen: gun jezelf tijdens de dag even rust met begeleide ademhalingsoefeningen

Blijf verbonden

- Meldingen en snel antwoorden: ontvang meldingen van oproepen, sms'jes, je agenda en apps van je smartphone. Beantwoord berichten via je pols (alleen voor Android).

- Spotify afspeellijsten: Nog meer motivatie doordat je nu direct vanaf de Charge 4 je muziek kan bedienen, om naar je favoriete nummers te luisteren of door je afspeellijsten en podcasts te scrollen.

- Slimme functies voor elke dag: blijf op koers om je doelen te halen dankzij praktische apps zoals weerbericht, alarm, timer, ...

Draag je tracker altijd

- Lange batterijduur: met een batterijduur van 7 dagen (5 uur als de gps actief is) kan je met de Charge 4 meer doen en hoef je de tracker minder vaak op te laden.

- Fitbit Pay: Met de Charge 4 kan je veilig betalen in miljoenen winkels, direct aan je pols, zonder smartphone of portefeuille.**

- Gepersonaliseerde wijzerplaat: geef je tracker een unieke look met de exclusieve wijzerplaten die je kan downloaden van de Fitbit-app.

Aanvullende functies

GEBRUIKSVRIENDELIJK AANRAAKSCHERM
Statistieken, meldingen en tijd zijn zowel overdag als 's nachts goed af te lezen dankzij een aanraakscherm dat zich automatisch aanpast aan het omgevingslicht.

VOOR VROUWEN
Leer jezelf beter kennen met de activity tracker en de Fitbit-app. Houd je menstruatie en symptomen bij en weet altijd waar je bent in je cyclus.

In de doos

Fitbit Charge 4
Klassiek bandje (S en L)
- Maat S: geschikt voor een polsomtrek van 140 mm tot 180 mm
- Maat L: geschikt voor een polsomtrek van 180 mm tot 220 mm
- Afmetingen: 35,8 mm (L) x 22,7 mm (B) x 12,5 mm (H)
- Diagonaal van 39,83 mm
Laadkabel

Garantie

2 jaar

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN