QUECHUA

2-IN-1 SLAAPZAK VOOR KAMPEREN SLEEPIN BED MH500 15°C XL

€89,99
Ref. : 8558813

Uitvouwen en slapen! Onze ontwikkelaars hebben deze 2-in-1 oplossing bedacht voor optimaal comfort in een recordtijd en met een zo klein mogelijke pakmaat.

De cellenstructuur en het 2-in-1 systeem maken de matras compacter. Koppelbaar dekbed en matras, ideaal voor een weekendje uit met z'n tweetjes. Klaar voor een viersterrennacht?

Kleur: Petroleum blauw / GRIJSBLAUW

Aantal:
Bezorging:

Niet beschikbaar

Winkelvoorraad

Kom alles te weten over onze

Productvoordelen

Compactheid

Afmetingen:H 36 cm Ø 28 cm / Volume 22 l Gewicht 2,7 kg

Gebruiksgemak

2-in-1: matras met geïntegreerde slaapzak. Geen pomp nodig.

Optimale temperatuur

Comforttemperatuur 15°C / limiettemperatuur 12°C

Slaapkwaliteit

60 x 195 x 3,5 cm. Matras met cellenstructuur: comfortabel en compact

Compatibiliteit

Alle Sleepin Bedden kunnen aan elkaar worden gekoppeld, ongeacht de kant of t°C.

Reparatie

Onderdelen verkrijgbaar online of in het atelier van je Decathlon-winkel.

Technische informatie

GEBRUIKSADVIES/INSTALLATIE

We raden je aan om je Sleepin Bed bij het opzetten van je kamp al uit te halen en uit te rollen. Doe de rits open die het product dubbelgevouwen houdt en leg het plat, laat dan het IN-ventiel gedurende 10 minuten openstaan om het opblazen te vergemakkelijken. De rest van het opblazen doe je met je mond. Als je lichtjes de grond voelt als je er daarna op gaat zitten, dan is de matras correct opgeblazen. Als de matras opgeblazen is kun je er je dekbed op ritsen.

GEBRUIKSADVIES/OPVOUWEN

Open het "OUT"-ventiel van je Sleepin Bed en open de ritsen aan weerszijden van het dekbed tot onderaan. Vouw het product dubbel met het dekbed erin, en trek de ritsen van de matras weer dicht.
Rol van het hoofd- naar het voeteneinde op, en druk vanaf het begin goed aan om de lucht eruit te laten. Tip: gebruik je knieën om de lucht uit de matras te duwen.

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm NF ISO 23537 - 2017.
De comforttemperatuur is de uiterste temperatuur waarbij een liggend persoon globaal genomen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een doorsnee vrouw en in normale gebruiksomstandigheden).
Kies je slaapzak volgens die temperatuur.

WAT ZIJN LIMIETTEMPERATUREN?

Limiettemperatuur: de uiterste temperatuur waarbij je in foetushouding een globaal thermisch evenwicht ervaart en het niet koud of warm hebt (voor een doorsnee man en in normale gebruiksomstandigheden).

Toch moet je dit weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Enkele tips: Kleed je eenvoudig (1 laag kleding volstaat). Verwarm je uiteinden: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, wrijven. Gebruik een lakenzak voor extra warmte in je slaapzak.

Garantie / klantenservice

Onze productontwikkelaars zijn zelf dol op kamperen en op de natuur en hechten dus veel belang aan de slijtvastheid van de producten. Daarom letten ze ook op de reparatiemogelijkheid van onze producten.
Bij een probleem kan je je product laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlon-winkel.

Garantie

5 jaar.
REPARATIE: de matras en de hoes zijn ook apart verkrijgbaar op decathlon.nl

Overige informatie

Product samenstelling

Schuimplastic 100% Polyurethaan Padding 100% Polyester Vloerbedekking 50% Thermoplastisch Polyurethaan, 50% Polyester Stof binnenkant 100% Polyester Materiaal buitenkant 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Plat en op een droge plaats opbergen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Matras uittrekken voor het wassen.

TESTS

Ons team bedenkt, tekent en ontwikkelt de Quechua-producten in Frankrijk, aan de voet van de Mont Blanc.
Alle producten worden getest in de praktijk, door kampeerders, om ze te controleren op comfort en stevigheid. Bretagne, Corsica, ... We zoeken zoveel mogelijk kampeerterreinen op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

Afbeeldingen

2-IN-1 SLAAPZAK VOOR KAMPEREN SLEEPIN BED MH500 15°C XL
2-IN-1 SLAAPZAK VOOR KAMPEREN SLEEPIN BED MH500 15°C XL
2-IN-1 SLAAPZAK VOOR KAMPEREN SLEEPIN BED MH500 15°C XL
2-IN-1 SLAAPZAK VOOR KAMPEREN SLEEPIN BED MH500 15°C XL

Video

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook