QUECHUA

2-in-1 slaapzak voor de camping PERFECT SLEEP 5°C katoen

€199,99
€219,99 -9%
Ref. : 8789033

Onze productontwikkelaars, zelf kampeerders, ontwierpen deze volledige slaapoplossing voor kampeerders die op en top comfort zoeken en een bed willen als thuis.

Onze motivatie? Je een volledige slaapoplossing bieden met een heel dik zelfopblazend luchtbed van 70 cm en een katoenen dekbed 5° zodat je op de camping net zo comfortabel slaapt als in je eigen bed.

Kleur: Leisteengrijs / Carbongrijs

Aantal:
Bezorging:

Niet beschikbaar

Winkelvoorraad

Kom alles te weten over onze

Productvoordelen

Slaapkwaliteit

Afmetingen luchtbed: 200 x 70 x 8 cm | Vlak slaapoppervlak | Leesstand

Vlotte montage / demontage

Geen pomp nodig | Dubbel ventiel: nauwkeurig opblazen en snel leeg laten lopen

Eenvoudig transport

Gewicht: 7,3 kg | Afmetingen tas: 80 x 55 x 25 cm | Draagtas

Optimale temperatuur

Comforttemperatuur 5°C / limiettemperatuur 0°C

Compatibiliteit

Met 2 personen slapen: kan worden verbonden met dezelfde slaapmat

Levensduur

Bestand tegen minstens 200 keer opblazen en leeg laten lopen

Thermische isolatie

Luchtbed: voor vier seizoenen. R-Value norm ASTM F3340-18: 8,6

Technische informatie

GEBRUIKSADVIES/INSTALLATIE

We raden je aan om je Perfect Sleep uit je rugzak te nemen en uit te rollen zodra je je installeert. Leg plat neer en laat het IN-ventiel tien minuten open staan om het opblazen te vergemakkelijken. De rest van het opblazen doe je met je mond. Als je lichtjes de grond voelt als je er daarna op gaat zitten, dan is het luchtbed correct opgeblazen. Als het luchtbed opgeblazen is, kan je er je dekbed op ritsen.

GEBRUIKSADVIES/OPVOUWEN

Open het OUT-ventiel van je Perfect Sleep. Vouw samen met het dekbed op en gebruik het blad van de leesstand om de lucht eruit te halen. Doe dit tot alle lucht uit het luchtbed is verdwenen. Ons advies: gebruik je knieën om de lucht uit het luchtbed te duwen.
Sluit het OUT-ventiel, vouw je luchtbed in drieën met behulp van het blad van de leesstand en stop het in de geïntegreerde tas. Klaar!

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21.01.2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak op basis van die temperatuur.

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij een gebruiker die met opgetrokken benen in de slaapzak ligt globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Ons advies voor je in je Perfect Sleep kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, stevig wrijven enz. Een drinkfles gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen enkel risico is dat die per ongeluk open gaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken. Gebruik een lakenzak, dan hoef je de slaapzak minder vaak te wassen.

Samenstelling slaapzak

Voering: 100% polyester | Vulling: 100% polyester 350 g/m².

Wassen van je Perfect Sleep

Om het dekbed schoon te maken, moet je het losmaken van het luchtbed en het blad van de leesstand.
Stop het bij voorkeur in een wasmachine met een inhoud van minstens 8 kg, die kan je vinden in een wasserette. Sluit ook goed alle ritsen van je slaapzak.

Garantie

5 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Schuimplastic 100% Polyurethaan Padding 100% Polyester Hoofdstof 100% Polyester Stof buitenkant 100% Thermoplastisch Polyurethaan Voering 100% Katoen

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen vocht en extreme temperaturen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Aanbevolen maximale belasting 110 kg
Haal luchtbed & blad weg voor het wassen

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we hoogwaardige producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de vrije buitenwereld, in de omstandigheden die jij ook kan tegenkomen tijdens het kamperen. Onze teams en een testpanel (van partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

2-in-1 slaapzak voor de camping PERFECT SLEEP 5°C katoen

Video

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook