Klimwinkel

Klimschoenen en -kleding Klimschoenen en -kleding

Zoek je kleding of schoenen om te klimmen? De collectie in onze klimshop is zeer uitgebreid!

Bekijk alle kleding en schoenen
Klimmateriaal Klimmateriaal en accessoires

Alle benodigde klimaccessoires en -materialen vind je in de klimwinkel van Decathlon!

Bekijk alle materiaal
Alpinisme kleding en schoenen Alpinisme kleding en schoenen

In de klimshop van Decathlon is het aanbod schoenen en kleding voor alpinisme ook zeer groot.

Bekijk alle kleding en schoenen
Alpinisme materiaal Alpinisme materiaal en accessoires

Natuurlijk bieden we in onze klimwinkel ook veel klimspullen en accessoires voor alpinisme.

Bekijk alle materiaal

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 1000 winkels al jaren een begrip wereldwijd en de klimspullen worden gemaakt door het bergsportmerk Simond. In onze online klimwinkel bieden we een uitgebreid aanbod voor kleding en schoenen voor zowel klimmen als alpinisme en uiteraard bieden we ook alle benodigde materialen en accessoires. Er zijn echter ook zeker voordelen te noemen voor een bezoek aan een van onze vestigingen:

  1. In de winkels van Decathlon krijg je advies op maat als je daar behoefte aan hebt. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van bergsporten en helpen je graag verder als je er even niet uit komt qua maat of keuze.
  2. Als je op zoek bent naar iets wat tijdelijk is uitverkocht of niet in de winkel beschikbaar is, kun je deze artikelen bestellen op de touchscreens. De producten worden vervolgens gratis bij je thuis bezorgd!
  3. Je kunt alles passen en in de winkel uitproberen. Zo weet je zeker dat je de juiste maat of het voor jou meest geschikte model hebt uitgekozen.

Ons eigen merk voor klimmen: Simond

Het merk voor alpinisme en klimmen heet Simond. Het merk is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc en dus omgeven door bergen en klimmogelijkheden. Simond is een van de kleinste merken binnen Decathlon, maar niet minder innovatief dan de groter merken. Zo introduceert men de Karo, een zekeringsapparaatje waarmee je eenvoudig en vooral zonder al teveel kracht kunt zekeren.

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online klimshop van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

Chris-Marije op decathlon.nl:

Goede prijs-kwaliteitverhouding: Superfijne schoenen, makkelijk aan en uit te trekken door klitteband, ben blij verrast door de kwaliteit voor zo'n klein prijsje. Ik had ze als reserveschoenen gekocht (m'n 'echte' paar is erg stijf, strak en technisch, soms zijn 'slofjes' als afwisseling ook wel fijn) maar gebruik ze bijna altijd. Ik klim (6a) en boulder.

11 5 /5
Klimschoen Simond Vuarde Plus Oranje