Zwembanden

Zwembanden

Zwembanden mogen niet ontbreken tijds een dagje rondom het water! Of je nu naar het zwembad, de zee, een meer of een rivier gaat, een zwemband zorgt voor veel plezier en ontspanning. We hebben zwembanden voor kinderen om mee in de golven te spelen, maar we hebben ook een zwemband voor volwassenen. Zo kan je lekker op een zwemband relaxt dobberen. Op zoek naar een zwemband voor baby's of peuters? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben baby zwembanden in vrolijke kleuren en met doorzichtige onderdelen, zodat je kindje goed naar het water kan kijken. Bekijk ook onze zwembandjes (voor om kinderen hun armen), baby zwemkleding en handdoeken. Veel zwemplezier!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
€249,99
4.4/5 Op basis van 5791 reviews

Opblaasbare zwembanden bij Decathlon kopen?

Op zoek naar een opblaasband voor in het zwembad? Of een fijne zwemband om je kind of peuter veilig in het water te laten spelen? Bij Decathlon verkopen we verschillende opblaasbare zwembanden van Nabaiji en Subea. De zwembanden van Nabaiji zijn voornamelijk gericht op baby’s, peuters en kinderen. Er zijn zwembanden met een zitje voor de allerkleinste waterratten, donut zwembanden voor kinderen en stevige opblaasbare zwembanden voor grotere kinderen. De zwembanden van Subea zijn vooral gericht op het helpen bij drijven terwijl er wel onder water gekeken kan worden. Zo’n zwemband van Subea is ook hartstikke leuk voor mensen die niet onder water durven te gaan met hun hoofd maar toch naar het onderwater leven willen kijken. Een opblaasband van Subea is namelijk gemaakt van doorzichtig materiaal, daarmee kun je dus al drijvend door de zwemband heen kijken zonder je hoofd in het water te houden. Onze zwembanden van Subea kun je aan elkaar vastmaken. Op deze manier blijf je tidens het snorkelen eenvoudig bij elkaar in de buurt. Ze zijn gemaakt in verschillende gewichtsklassen waardoor de opblaasbare zwemband ook erg geschikt is voor volwassenen.

Met een zwemband Kinderen of baby's aan het water laten wennen

Voor kinderen en baby's verkopen we bij Decathlon zwembanden met zitje of hangmat zodat je kind veilig kan wennen aan het water. Deze zwembanden hebben een zitje waar je je kind in zet. Daardoor kan je kind zelf bewegen in het water. Ook is er een nieuwe zwemband voor baby’s gemaakt. Deze zwemband heeft een hangmat in plaats van een zitje. Hiermee ligt je kind in een natuurlijke houding in het water. Je peuter kan in de zwemband trappelen met de beentjes en alvast wennen aan een horizontale houding in het water, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je kind met het gezicht in het water komt. Je kunt je kind in het water ook meenemen op dit drijfplatform. Dit innovatieve drijfplatform is eigenlijk een grote zwemband maar dan zonder gat erin. Deze zwemband heeft handvaten en is gemaakt van doorzichtig materiaal. Hierdoor kan je kind zien wat er onder water gebeurd. Liggend of zittend kan je kleintje met het water spelen. Het is hierbij aan te raden om je kindje alsnog zwembandjes te laten dragen. Hierdoor zal je peuter bij een val van de zwemband alsnog op het water blijven drijven door het drijfvermogen van de zwembandjes